Je normální změna polohy čípku po přirozeném porodu?
Ženy, máte to uvnitř po klasickém porodu stejné? Na gyndu jdu až příští týden, šestinedělí už mi skončilo. Chlap nemyslí snad na nic jiného než jak to vyzkoušíme, zatímco já jsem nervózní. Zatím jeho plány ničí miminko a večerní bolení bříška. Při předchozím porodu jsem byla jen na 3 cm, pak sekce. Po porodu sekcí jsem měla čípek úplně vzadu, vysoko, teď je o hodně níž. Je to normální nebo se to ještě vrátí? Nebo to je špatně? Porod byl bez poranění, hodně dlouhý a ten čípek je úplně jinde než byl.
Mně byl sex docela dost nepříjemný asi 3 měsíce po porodu a to jsem měla jen 2 kosmetické stehy. Chtělo to najít vhodnou polohu. Aktuálně jsem po porodu 5 měsíců a je to vše v pořádku.
Taky mám čípek jinde, podle mě je to povolením svalů pánevního dna. Kdybych je zpevnila, tak věřím, že to dole bude vypadat jako dřív...

Tak to ti nerekneme jak se budes citit. To mame kazda jinak. Ja po prvnim byla tak strasne sita, ze sem nebyla schopna dlouho nic. U druhe jsem mohla prosexovat noc hnedka po porodu. Nekdo to ma opacne. Me kamaradce to bylo dost neprijemny a sex byl dlooouho tabu.