icon

Kdy vám nejpozději po porodu přišel menzes?

syraell
17. dub 2011

Ahoj,
jsem deset měsíců po porodu druhorozenýho roběte, přes dva měsíce nekojím a menzes pořád nikde. Začíná mě to znepokojovat. Po prvním porodu jsem to dostala dokonce ještě při kojení v 8. měsíci syna. Teď ale marně vyhlížim...Ne, že bych se nemohla dočkat, ale takhle dlouhá doba je při nejmenším podezřelá. Má někdo podobnou zkušennost_
Moc díky!

Strana
z2
babulinkab
18. dub 2011

bohužel i kdyžjsem plně kojila, tak v obou případech přišla MS hned po skončení šestinedělí, takže poradit nemůžu

annamariea
18. dub 2011

No tak male je mesic a tyden, zatim kojim a MS jsem dostala pred dvema dnama ☹ A to pekne silnou 😠

paolin
18. dub 2011

u prvního dorazila menzes cca za rok a půl - kojila jsem do 8.měsíců a u druhého hned po šestinedělí - kojila jsem 10.měsíců.

kaatulkaa
18. dub 2011

Tak já stále kojím (malému bude 11 měsíců) a MS ještě nikde - naštěstí 🙂 Takže tak úplně na otázku neodpovím 🙂

andelka
18. dub 2011

Mně přišla MS přesně po 11 měsících od porodu, kojila jsem v té době 2-4x denně.

antarres
18. dub 2011

Dokud jsem kojila, tak nic. Takže 125 měsíců od porodu. 😀 Ale třeba kamarádka měla MS už po šestinedělí a kojila taky dost dlouho. 😅

kopretina82
18. dub 2011

U prvního mi MS dorazila po 9 měsících (kojila jsem do roka), teď jsou druhému prckovi 3 měsíce a zatím nic , tak uvidíme...
Pokud Tě to trápí, zajdi si k doktorovi, ať na tebe koukne... 😉

mavanka
18. dub 2011

U mně 21 měsíců, ale to jsem kojila, souhlasím s kopretinou, jestli Ti to dělá starosti, zajdi si na kontrolu, ale myslim, že to bude v pořádku, jenom se tělo potřebuje srovnat s novou úrovní hormonů 🙂

vysocanka
18. dub 2011

tak to trosku i zavidim teda holky ja to dostala po 4 mesicich a taky plne kojim docela sem na to cumela tesila sem se ze si to budu uzivat dyl :D 😠

handm
18. dub 2011

Malému je 7 měsíců, kojím už jen ráno a večer a ted budu ončit i s tímto kojením, ale MS taky stále nikde... Chceme se od roku pokoušet o další mimi, tak doufám, že MS někdy dorazí, i když se mi po ní tedy nestýská...😝 a tělo bude v pořádku!🙂
Být tebou, jestli máš divné pocity, šla bych na kontrolu🙂

mkr
18. dub 2011

přesně v půlroce malý, plně jsem kojila

marinka
18. dub 2011

U obou holek osmý měsíc po porodu..

bertica.h
18. dub 2011

u prvej dcéry po pol roku po porode(kojila som plne)
a u druhej 8mes.po porode(tiež pri kojení)
kojila som obe deti dlho(2roky) aj tak som takto skoro začala znova menštruovat.a vždy presne ako hodinky..

kutcher
18. dub 2011

Po 25 měsících, do 2 let jsem kojila.

dlabinecka
18. dub 2011

Já Ms ještě nedostala, ale jsem podruhé těhotná 😀

katka_21
18. dub 2011

U mě po zhruba 8 měsících (i když jsem kojila). Myslím, že je to hodně individuální.

ladybugie
18. dub 2011

tři měsíce po porodu při plném kojení po 3 hodinách ☹ Dostala jsem to přesně rok od dne, kdy mi vynechala kvůli těhu 🙂

zukoc
18. dub 2011

Mně přišla MS cca tři dny poté, co jsem zcela odbourala noční kojení, tedy po roce a kus od porodu. Říká se, že početí brání převážně to noční kojení a u mě to tak bylo, jak jsem přestala, tak to přišlo a teď čekám 2. mrně každým dnem🙂)

barbara66
19. dub 2011

Mě přišla MS 4 měsíce po porodu,taky jsem plně kojila a ted po druhém porodu MS stále nikde,malému je 7 měsícu a asi dva týdny nekojim. 😉 Taky na ni čekám a pořád nic.

coxa
19. dub 2011

Ahoj, jsem na tom přesně jako ty, po prvním porodu MS na 8. měsíci po druhém až v půlce jedenáctého a to jsem oba kojila 9 měsíců. 🙂

petja
19. dub 2011

Doposud nic,po prvním porodu po 9měs.

dada78
19. dub 2011

18 mes som dojčila a celý čas som nemala menzes až po mesiaci od odstavenia prišla prvá 😉

zizelin
19. dub 2011

Dokud jsem alespoň 1x denně kojila (do 15ti měsíců věku dítěte), tak MS nebyla.

baradisk
19. dub 2011

😉

miska73
19. dub 2011

Máš asi hodně poblázněný hormony. Zajdi k mudře, ať máš klid 😉 .

slunickoseznam.cz
21. dub 2011

Já dostala po 8 měsících a kojila jsem 4 měsíce,bála jsem se a šla k dr.on mi udělal uzv a říkal že sliznice ještě nenarůstá že ještě není připravena a že tomu mohou pomáhat i antikoncepční pilule které jsem dobrávala a že by ani vyvolávačka nepomohla,skoč si k dr.udělá ti uzv a hned budeš vědět na čem seš🙂

lucie777
25. dub 2011

Asi po 7 měsících, stále sem kojila, ale už jen tak 2 krát denně, takže sem to čekala..

lenulinka00
30. dub 2011

Mě přišla 4 týdny po porodu a kojim, takže nemůžu poradit. Určitě Ti s tím pomůže tvůj gynekolog.

martaska78
30. dub 2011

tak já jsem od porodu skoro 20 měsíců a ještě nic 😀 , ale je pravda, že jsem přestala kojit před 10 dny, tak mě to nejspíš čeká brzy 😝 . Doktorka mi řekla, že až přestanu kojit a nedostanu to do měsíce, tak se mám přijít ukázat 😖

denver
6. črc 2011

ahoj jsem 4měsíce po porodu a MS furt nikde,kojím ale raději si koupím test ať jsem vklidu 😉

Strana
z2