icon

Kosmetika na zavinování dělohy a krémy na masáž hráze

eatygrenee
12. bře 2009

Jaké značky doporučujete? jakou kosmetiku pro maminky po porodu?? 😨

astrane
•
12. bře 2009

hlasuju pro žádnou 😉
Nejlepší je čistá voda.... 😉zbytek uvidíš podle potřeby.... (a neber to tak strašně zodpovědně 😉 😅 )

matilko
•
12. bře 2009

AHoj, na zavinovanie som nepoužívala nič, na masáž hrádze olej od weledy (ak máš záujem, písni do IP, môžem predať). Inak po pôrode: lactacyd femina a gel z dubovej kôry 😉

elitera
•
12. bře 2009

na ten gel opatrně, já se po něm pekelně oprudila. Nedovedu si to představit navíc po porodu (zatím si nedovedu představit ani to běžný po porodu, natož s opruzením 😀). Jistější je výluh z dubový kůry na sedací koupele. Ovšem nemám nejmenší tušení, jestli to pomáhá taky na zavinování 🙂

beruska2x
•
12. bře 2009

nepouzivala jsem nic ani pred ani po.. jen na bricho kazdy den jsem se mazala po koupani ale jen obyc. telovym mlekem, mela jsem Dove a Garnier ale nic extra a po siti jsem mela hned zahojene.... jen svedi jak vypadavaji stehy 😀

taky si myslim ze je to zbytecne resit

matilko
•
12. bře 2009

Tak ja som mala fakt bolestivé šitie, ktoré ma hrozne bolelo pri chôdzi aj týždeň po pôrodu. Tak som začala pravidelne umývať vlažnou vodou, potom hneď namazať gelom z dubovky, vyvetrať a super! Za dva dni bola bolesť fuč 🙂

astrane
•
12. bře 2009

mě poprvé stačila vlažná voda a vzduch a podruhé to bylo bez poranění takže pohoda 🙂 (žádný masáže jsem nikdy neprováděla)

eatygrenee
autor
•
13. bře 2009

Díky 🙂 Asi je to zbytečné to řešit ted, dokoupit to mohu vždycky 🙂