Mám zánět močových cest?

betulanana
18. bře 2016

Ahoj, jsem měsíc po porodu a mimo hemeroidy, které jsem si vytlačila mě tam dole ještě něco trápí.. šitá jsem byla dost, ale to už se mi zdá celkem v pohodě. občas (no tak možná 10x za den) mnou však projede taková bolest, či píchnutí a vlastně celý den mám takový nepříjemný pocit, jako když zadržujete moč. Taky mě to dole trochu svědí ale to mají na svědomí asi vložky.. Na malou chodím málo, jen tak 4x-5x denně (to jsem měla i dříve) ale někdy mi chvíli trvá než se dokážu uvolnit a spustit to :D při močení mě nic nepálí. může to být zánět moč.cest? Nebo ještě jen nějaké podráždění od porodu? Jen pro doplnění při porodu a pak ještě těsně po porodu mě cévkovali, další den jsem mohla jen ve sprše a pak už normálně.

dominickap
18. bře 2016

Ahoj, já jsem měla zánět moč. cest dvakrát - jednou jsem měla typický příznaky, podruhé mě ale jenom hrozně píchalo v pravém boku. Šla jsem po pár dnech k doktorce s tím, že mi na to píchne injekci, a on to byl pořádný zánět moč. cest. :/ Ale doporučila mi jako prevenci jíst brusinky, tak si je určitě kup. 🙂 (Pokud možno neslazený, ty slazený jsou sladký jak cecek :D )

i6969
13. dub 2016

Ahoj, mela jsem natrzenou mocovou trubici po porodu (u usti do mocove trubice, take jsme byla cevkovana) a mela jsem pocit jako kdybych mela zanet. Objevila jsem to 2 mesice po porodu, mela jsem opacny problem, trpela jsem po porodu inkontinenci. To natrzeni se mi nehojilo (tedy hojilo se to fornou granulacni tkane) coz je vlastne maso. Doktor to vypalilk (zni hrozne, ale je to spis neprijemny) a pak sem to necim mazala a ok. Nech si udelat rozbor moci (zda to je zanet) a pokud te doktor odbyde bez k jinemu, ja jsem uspela az u tretiho nebot ostatni to nechteli resit.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru