icon

Miminko moc nízko v 34tt?

klara015
15. zář 2017

Ahoj jsem 33+3tt, zda se mi ze miminko je nejak moc nizko cca ho citim tak nad bokovyma kalhotkama nekdy i niz. Je to v poradku?Posledni dobou mam i vytok (bily,nesvedi, mozna trochu zapachajici). A vecer se muzu ucurat, bych rovnou mohla spat na wc 🙂 Mate to take tak nektera? Na kontrolu jdu 22.9
Dekuji za rady

demukla
•
15. zář 2017

Dobre rano, Koukam ze jste o tyden déle než ja. Dnes jsem 34+3 😉. Termín mam 24.10. 👍🏻,ale k věci. Kdyz jste byla naposledy na kontrole, museli vám delat UZ? Hlavičku ma mimco dole otocenou? Ja totiž budu rodit podruhé ( prvni CS, kvůli konci panevnim) a ted me to s velkou pravděpodobnosti čeká znova, protože je mimo opět otocene KP😕!!!! Me prave uz delší dobu tlačí, picha ,,kope,, dole a výtok mam taky, je to normální jev na sliznici dělohy... kdyby to bylo nesnesitelne nebo nejake změny, tak volejte dr. treba by vas vzal dříve ... hezky zbytek tehu přeji 😎

klara015
autor
•
15. zář 2017

@demukla Naposledy jsem byla na kontrole 25.8 a hlavickou byl otoceny dolu. Termin mam 31.10, tak bych rada, kdyby to bylo na termin,ale jsem prvorodicka a fakt nevim co je normalni a co ne :( Preju at se vam miminko otoci hlavickou dolu 🙂

konik4525
•
15. zář 2017

já to měla asi taky tak, strašili mě, že budu rodit v 34 tydnu, že je maly hodně nízko hlavičkou, že mám krátký děložní čípek atd. a rodila jsem 3 dny po terminu spontanně 🙂 je fakt, že jak mi to řekli, tak jsem hodně zvolnila, moc jsem nikam nechodila a přišlo mně, že se to zlepšilo, že mi to břicho tak netvrdlo (ale jestli to bylo tím to nevím 🙂)... pak jsem se ale i nudila a nakonec jsem už netrpělivě čekala, kdy to přijde a naopak jsem chodila po venku jak ďas 🙂

penelope87
•
15. zář 2017

@klara015 Já to mám podobně, ale na kontrole mi teď ve středu vysloveně řekl, že se ještě nic nechystá a že tak dole, jak mám pocit, není. Takže záleží, co ti řekl doktor, to tady nikdo nepoznáme.

avital
•
15. zář 2017

Já měla miminko nízko od začátku, v 6m se začal zkracovat čípek a nakonec jsem rodila po vyvolání 41+3, takže bych tomu nevěnovala pozornost pokud je vám jinak dobře🙂 už jsem rozhodnutá, že u druhýho žádný bolestivý vyšetření v posledním trimestru, aby zajistili jak to vypadá podstupovat nebudu, protože stejně nic nepoznaj

astyna
•
15. zář 2017

Já jsem měla celé těhotenství bříško víc dole. Otěhotněla jsem rok po porodu, takže to mohlo být taky tím, že to bylo tak brzo. A porodila jsem asi o 3 týdny dříve. Hlavičkou byl dost dlouho natlačený až dole v pánvi. Praskla mi voda nečekaně po prohlídce, kdy jsem měla krásný dlouhý tuhý čípek a po klidovém režimu. Prostě některé věci neovlivníš. A nikdo mi neřekl, proč se tak stalo. Nicméně syn je vývojově úplně v pohodě, tak prostě jen chtěl asi ven dříve...

pucmelinka
•
15. zář 2017

Na kontrole 35+4 mi dr.rekl,at nepocitam,ze vydrzim do konce,ze je malej uz natlacenej dole a ze jde nahmatat hlavicka.35+6 uz jsem byla otevrena na prst a 36+6 jsem rodila.