Můžu otěhotnět po šestinedělí?

89zaneta
8. kvě 2012

Jsem 2měsíce po porodu kdy mi byl porod v terminu vyvolan protoze se zjistilo ze miminko je mrtve,s pritelem by jsme to chteli zkusit znovu tak bych se chtela zeptat jestli muzu otehotnet tak brzo?mam uz 3.letou dceru u ni bylo vse v poradku je naprosto zdrava,ted po druhe se nam chlapecek udusil pup.snurou jinak byl zdravy a ja taky,doktor mi rekl ze znovu to muzu skusit az za 3-4mesice ale mi bysme chteli driv..,v sestinedeli sem mela i ms jelikoz jsem nekojila tak delsi a silnejsi,neznate nekoho kdo to mel podobne jak ja?jestli to jde tak brzo znovu?dekuji za odpovedi

milada2
8. kvě 2012

Chápu Tvou touhu, ale nechápu Tvou otázku... doktor Ti jasně řekl, kdy se můžete začít snažit a ten to ví určitě líp, než holky tady.

slunecnice209
8. kvě 2012

Samozřejmě to jde, ale určitě to není vhodné 😒 , tělo si musí pořádně odpočinout a načerpat nové síly, těhotenstvím se dost vysílilo, tak si taky potřebuje trošku odpočinout a zregenerovat se pro další těhu 😉 . A 3-4 měsíce nejsou zas taková doba, aby se to nedalo vydržet ne ? Je to v zájmu tvém i budoucího miminka 🙂 .

mm_mm
8. kvě 2012

Máme v rodině případ, kdy se narodily tři děti po sobě - jsou od sebe vždycky max. 12 měsíců...a nic se nestalo...ale to ti nikdo nezaručí.

pejtho
8. kvě 2012

Předně je mi líto, co se vám stalo. Jinak bych také dala na doporučení lékaře, nicméně je mnoho maminek co otěhotnělo ještě v šestinedělí a tělo se s tím popralo v pohodě. Já jsem otěhotněla půl roku po porodu, což je také o něco dříve, než je běžné, ale nemám s tím vůbec žádné problémy. Řekla bych tedy, že pokud se cítíš dobře, tak bych se tomu úplně nebránila. Je to na vás dvou 🙂

diviska
8. kvě 2012

´pokud ti to tělo dovolí, tak jdi do toho. Jsou tu i maminky andílků co otěhotněly třeba 6 měsíců po sekci a to si myslím, že je mnohem víc "nebezpečné" . Chápu, že bolest nad ztrátou miminka je děsná a že chceš mít co nejdřív další miminko v náručí. Už je to dva měsíce, a pokud tělo není připravené, stejně ti to nedovolí. Nestresuj se s časem kdy je to nejlepší! Věř, že vše bude tak jak má být a že ta hrozná bolest, co si musela zažít už se nebude opakovat. Moc ti držím palce!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru