Nemocná při porodu, setkaly jste se s tím?

katulinka_22t
25. led 2014

Ahojky... chtěla bych se zeptat... začínám 36tt a pár dnů už mě trápí dost silná rýma a kašel... snad se do toho "dne" uzdravím, ale kdyby ten "den" přišel dříve, setkala jste se už nějaká s tím.. nedokážu si přestavit jak nemocná rodím... ☹ bez sil...

sheeni123
26. led 2014

muj druhy porod - vyvolavany - jsem prozivala s silenym nachlazenim. bylo to vycerpavajici, ale ani jsem to nevnimala. stvalo me to hlavne pak na pokoji, nechtela jsem nakazit zadne mimi ani maminku, bylo mi z toho hrozne. nosila jsem rousku. na samostatny pokoj jsem bohuzel nemela.

vanilkakapo
26. led 2014

Já ještě před pár dny řešila to samé. Doktorka mi řekla, že to dokonce nejspíš bude na antibiotika, ale že počkáme. Ještě tu noc mi teplota stoupla na 38,2. Ráno už jsem jela do Motola, vyděšená, že bych takhle neměla na porod sílu. No a v Motole si mě nechali, dostala jsem kapačky, samostatný pokoj, abych nikoho nenakazila, a pokaždé, když jsem šla ven, musela jsem mít roušku.

Za sebe říkám - raději se jdi ukázat doktorovi, neřeš v těhotenství nic sama. Hodně štestí! 🙂

slunicqqo
26. led 2014

já rodila se střevní chřipkou, bylo mi blbě, na zvracení , celej den jsem měla hroznej průjem i manžel, měli jsme to zaráz, byl to záhul, ale zvládli jsme to

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru