Nevstřebané stehy po císaři, měly jste podobný problém?

marketecka
1. říj 2013

Holky, mám takový problém - příští týden jdu na plánovanou sekci, protože při první, když mě zašili, tak mě strašně zlobily stehy, vůbec se nechtěly vstřebat, dělaly se mi píštěle, celé to šlo ven, nebyl klid, dokud nebyly všechny povytahované (opravdu ty vnitřní, ten vnější byl ok, ten se vstřebat neměl a podle plánu mi ho vytáhli). Doktoři mi tvrdí, že to nemuselo být tím (alergickou reakcí), že se tam mohla dostat jen nějaká infekce (měla jsem za to, že to budou brát v potaz a ne že mi na poslední chvíli řeknou tohle). Mám obecně alergii na různé (syntetické) materiály, což jsem ale nikdy neřešila na alergologii, protože prostě nosím bavlněné oblečení, krom zlata žádné šperky atd... Tak teď jsem bezradná, co mám dělat, neměla některá podobný problém? Díky moc za rady.

glimmer
1. říj 2013

Ahoj, já jsem měla po druhé sekci to samé. Pořád mi to hnisalo a nechtělo se mi to vstřebat, chodila jsem obden na chíru na čištění a nakonec mi to všechno povytahoval doktor ven a byl klid. Doktor na chíře říkal, že to vypadá na alergickou reakci. Přitom po první sekci bylo vše ok, po operaci slepáku taky.
Nahlaš to před operací, dají ti třeba jiný typ šicího materiálu, podle mě toho musí mít víc, např. i pro alergiky.

marketecka
autor
4. říj 2013

Díky za zkušenost. Tak jsem se pátrala, prý je hodně druhů "šití", ale prý nic vyloženě antialergického, (škoda, že?), nechala jsem si to tedy napsat do zprávy, tak uvidím...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru