icon

Noční pocení 1,5 roku po porodu. Máte to také?

xalla
24. únor 2020

Ahoj holky😊 chtěla bych se zeptat jestli nemáte některá stejný problém. Od prvního porodu to už bude 5 let se v noci potim.Preslo to když jsem byla znova tehu a po druhém porodu zas začalo a je pořád pozoruji výraznější v okoli MS a OVU není to že se musím prevlekat ale když se vzbudím tak cítím že mám vlhké pyžamo. Tak se chci zeptat jestli to taky nektera nemáte?

kuttu
•
24. únor 2020

@xalla jsem taky rok a pul po porodu a taky se v noci potim,celkově je mi porad horko...jenže kojím,tak si myslim,ze je to tim...

klllarinka01
•
24. únor 2020

Ja se potila tak mesic po porodu, ale fest, ze jsem se musela bekolikrat prevlikat, pak to nejak odeznelo. 😢 Takze bohuzel neporadim

veronikav31
•
24. únor 2020

@xalla ano,mám takový problém taky.začalo to už v druhém těhotenství, po porodu byl chvilku klid než jsem začala chodit na hormonální injekce-antikoncepci, tu jsem musela po půl roce vysadit(otoky,apd), od té doby nic nemám,ale pocení a návaly zůstaly. budu to už řešit s mou gyn., protože moje máma i moje prababička měli brzký nástup přechodu(v 38 letech) a mě 38 už bude.tak uvidím co s dr vymyslím.nekojím od porodu