Po porodu. Co by to mohlo být?
Holky chci se zeptat u prvniho porodu jsem to nemela jsem mesis po porodu uz tak 14dni nekrvacim nespinim vse ok ale ted tak 4dny krvacim a padaji ze me i kusy srazene krve co myslite ze to muze bejt zitra volam k doktorovi
@klokanka31 to prave nevim jestli se neco deje nebo je to ms... A uplne me ty srazeniny desi a je to neprijemne ze zachodu se nehnu
@zuzibuzi já ty kusy měla, ale teda po porodu a říkali že kdyby těch kusů bylo víc, musím na kontrolu na vag. utz! Jestli jsi dobře vyčistěná, zajdi rozhodně na gyndu. Zvlášť když už jsi byla čistá a ted to zas začalo. Nedokonale vyčistěná děloha prej může způsobit otravu, tak mi to tehdy řekli! Ze mě padaj ty kusy po každém porodu.
Určitě si zajdi na kontrolu, ale tam, kde jsi rodila - do konce šestinedělí spadá péče tam, až potom se chodí na gyndu. Že by začalo čištění s přestávkou je normální, ale nezvykle velké kusy nebo množství může svědčit o špatně odstraněné placentě, což by mohl být opravdu problém..
@zuzibuzi segra mela po porodu taky čištění, za 3tydny musela na další revizi, porad tam něco bylo a 4mesice po porodu to tam porad ma a musí na další operaci, není to sranda.. Oni po tom čištění nekontroluji utz, čistí "naslepo" a jak se to tam rozprasi, ani by neviděli, zda vše vyndali či ne... Buď to z tebe odejde takhle, nebo to bude chtít další revizi..
@zuzibuzi taky jsem měla vyndavanou placentu operačně. Kusy ze mě také lítaly,ale jen na začátku. 3den po porodu mi dělali kontrolní utz,zda se vše řádně vyčistilo. Prošla jsem tím u obou porodů. Jinak ve mě po druhém porodu kousek zbyl, ale tělo se s tím popralo. Každopádně raději si dojdi na kontrolu
Já to měla podobně, pak začali padat zase kusy, týden jsem zvažovala, zda jít k dr, pak to zase zesláblo. Na šestinedělní kontrole mi dr. řekla, že to byl kus placenty a měla jsem štěstí, že se sám uvolnil. Jinak, když mě naposledy pouštěli z porodnice, odkázali mě na mou dr, k nim do porodnice jen akutní případy mimo její ordinační dobu. Takže nejdřív bych zavolala ke svému, pak do porodnice, ať neběháte tam a zpátky.
Urcite staci na gyndu kvuli vaginal. Utz., kdyby byl problem az pak te odesle do nemocnice

@zuzibuzi Co ms?