icon

Po porodu. Co by to mohlo být?

zuzibuzi
12. říj 2020

Holky chci se zeptat u prvniho porodu jsem to nemela jsem mesis po porodu uz tak 14dni nekrvacim nespinim vse ok ale ted tak 4dny krvacim a padaji ze me i kusy srazene krve co myslite ze to muze bejt zitra volam k doktorovi

klokanka31
12. říj 2020

@zuzibuzi Co ms?

zuzibuzi
autor
12. říj 2020

@klokanka31 to prave nevim jestli se neco deje nebo je to ms... A uplne me ty srazeniny desi a je to neprijemne ze zachodu se nehnu

radulka57
12. říj 2020

@zuzibuzi já ty kusy měla, ale teda po porodu a říkali že kdyby těch kusů bylo víc, musím na kontrolu na vag. utz! Jestli jsi dobře vyčistěná, zajdi rozhodně na gyndu. Zvlášť když už jsi byla čistá a ted to zas začalo. Nedokonale vyčistěná děloha prej může způsobit otravu, tak mi to tehdy řekli! Ze mě padaj ty kusy po každém porodu.

klokanka31
12. říj 2020

@zuzibuzi Tak to si raději zajdi k doktorovi...

zuzibuzi
autor
12. říj 2020

@radulka57 mi museli placentu operacne vyndat do ted zadna bolest nic az ted to krvaceni a ty kusy..

klokanka31
12. říj 2020

@radulka57 Ještě že ze mě nic nepadalo 😯

marti89
12. říj 2020

Určitě si zajdi na kontrolu, ale tam, kde jsi rodila - do konce šestinedělí spadá péče tam, až potom se chodí na gyndu. Že by začalo čištění s přestávkou je normální, ale nezvykle velké kusy nebo množství může svědčit o špatně odstraněné placentě, což by mohl být opravdu problém..

zuzibuzi
autor
12. říj 2020

@marti89 a do porodnice se musim objednat?? Nebo prijdu a vezmou me.. Jsem stoho uplne na nervy bojim se.

barmil
12. říj 2020

@zuzibuzi segra mela po porodu taky čištění, za 3tydny musela na další revizi, porad tam něco bylo a 4mesice po porodu to tam porad ma a musí na další operaci, není to sranda.. Oni po tom čištění nekontroluji utz, čistí "naslepo" a jak se to tam rozprasi, ani by neviděli, zda vše vyndali či ne... Buď to z tebe odejde takhle, nebo to bude chtít další revizi..

zuzibuzi
autor
12. říj 2020

@barmil holky uplne me desite.. Jeste abych sla znovu na sal..

miba10
12. říj 2020

@zuzibuzi taky jsem měla vyndavanou placentu operačně. Kusy ze mě také lítaly,ale jen na začátku. 3den po porodu mi dělali kontrolní utz,zda se vše řádně vyčistilo. Prošla jsem tím u obou porodů. Jinak ve mě po druhém porodu kousek zbyl, ale tělo se s tím popralo. Každopádně raději si dojdi na kontrolu

syslounek
12. říj 2020

Já to měla podobně, pak začali padat zase kusy, týden jsem zvažovala, zda jít k dr, pak to zase zesláblo. Na šestinedělní kontrole mi dr. řekla, že to byl kus placenty a měla jsem štěstí, že se sám uvolnil. Jinak, když mě naposledy pouštěli z porodnice, odkázali mě na mou dr, k nim do porodnice jen akutní případy mimo její ordinační dobu. Takže nejdřív bych zavolala ke svému, pak do porodnice, ať neběháte tam a zpátky.

radulka57
12. říj 2020

Urcite staci na gyndu kvuli vaginal. Utz., kdyby byl problem az pak te odesle do nemocnice

marti89
13. říj 2020

@zuzibuzi Do porodnice si napřed zavolej a domluv se s nimi - už jen proto, aby s tebou počítali a nemusela jsi tam tvrdnout i s miminkem.