Příčná poloha - porod v Podolí, jak to tam řeší?

aknel_m
5. únor 2013

Ahoj, miminko ma stale pricnou polohu, zacinam z toho jiz byt nervozni. Jak jsem se docetla, tak ma kazda porodnice jiny pristup. Mate nekdo zkusenost s pricnou polohou miminka v Podoli? Jak to tam resi? Hospitalizuji ve 37.tydnu jako jinde nebo jen naplanuji cisare a do nastupu muzete byt doma? Dekuji za jakekoliv informace.

romcovaklarka
5. únor 2013

@aknel_m Ahoj, kamarádka rodila v Podolí, měla mimi příčnou polohou, plánovali jí císaře s nástupem den předem - ale miminko se otočilo hlavou dolů na začátku 39. týdne!!! 😲 🙂 Takže nakonec porodila normálně. Ale měla nastoupit do nemocnice den před sekcí původně, jestli ti to nějak pomůže. Můžu se zkusit zeptat ještě na víc podrobností. Jo a je to 10 měsíců zpátky.

aknel_m
autor
5. únor 2013

Dekuji moc za informaci - to se mi ulevilo. Dozvedela jsem se totiz, ze napriklad v Motole hospitalizuji jiz v 37.tydnu na rizikovem a takto bych tam mohla lezet az do 40.tydne. Nemame hlidani pro starsiho sourozence (jeste nechodi do skolky,takze potrebuje celodenni peci), tak je pro me predstava mesicniho "cekaciho"pobytu v nemocnici celkem silena.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru