Připravené porodní cesty
Ahojky, mám otazecku, jak vypadají připravené porodní cesty?? Zítra mě čeká vyvolání a nevím, jestli budu muset podstoupit i preindukci, nebo mi budou vyvolávat hned ? Nejradši bych byla za tu druhou variantu... V pondělí otevřená pro prst, čípek měkký na falangu, udělám hamilton, tak doufám, že se to tam za ten týden po něm třeba ještě pohlo...tak co myslíte ?
@ter dělali, v pondělí, jen mi po něm odešel zbytek zátky s krví a ms bolesti jinak nic... Takže zitra...ale doufám že jsem se třeba ještě trochu otevřela po tom Hamiltonu, ale to se uvidí až zítra ... Každopádně doufám že se bude hned vyvolávat a ne nechávat den dozrávat hrdlo... No nevím
Ja byla zavrena na deset zapadu jeste v den porodu, pote mi dali tabletu a pul na dozrani porodnich cest, cca za 10 hodin udelan Hamilton a do 7 hodin byl mala venku. Slo to dost rychle, takze se nestresuj, oni si poradi;)
@ter porod byl 30hodinovy horor zakončený 4hodinami těch nejbrutálnějších kontrakcí, a poslední dvě hodiny jsem tlačila !! Malý měl obmotany kolem krku pupečník, takže nešel energie a já tlačila a jo ten pupečník stahoval zpět do břicha... Pak nástřih na dvakrát! Mimo kontrakci! ....no rvala jsem jak tur, nejhorší zážitek v mým životě už nikdy víc.... Z tlačení mi natekly oči a obličej, vypadám jako bych měla Downův syndrom protože mám šikmé přivřené napuchle oči a obličej taky napuchly a ještě tříbarevný protože mi pod kůži na něm popraskaly všechny žilky taakze mám kropenatý obličej ...můj malý Matyášek je nejúžasnější chlapeček pod sluncem ale já mám z porodu trauma a můj přítel jak by smet...
@ter děkujeme....Matynek je nejšikovnější miminko, krásně saje a řekne si když chce prso, díky němu se mi tvoří hoodně mleziva a myslím, že za chvíli bude mlíčko, každý nás tu chválí, že se k sobě pořád tulime, ve vozíčku ho mám opravdu jen kdyz chci natvrdo spát, několikrát denně kaká tu smolku takže se zachvilku i vyčistí... Je strašně nádhernej a zítra bude kontrola jeho nemocné ledvinky, ale jak ho vidím, tak vím, že bude uz jen dobře

Ahoj, moc ti neporadím, jen si pamatuju, že pro prst jsem byla otevřená celý poslední měsíc :/ a čípek jsem měla taky měkký, děsili mě předčasným porodem a nakonec jsem přenášela... Přeju hodně štěstíčka a zdravíčka a moooc držím palečky!🍀 Dobře to dopadne 😘