icon

Roušky. Jak to bude v srpnu v porodnici? A co s doprovodem?

zuzibuzi
19. črc 2020

Holky co myslite jak to bude v srpnu s rouskama v porodnici pri porodu a jak s doprovodem u porodu diky

klokanka31
19. črc 2020

@zuzibuzi Asi záleží na porodnici.. Já rodila v květnu, manžel u toho mohl být s respirátorem, a já roušku mít nemusela.

misadan11
19. črc 2020

@zuzibuzi nechci znit nijak jedovate nebo utocne..to vubec..ale ze soucasny situace je patrny, ze nikdo nevi dny ani hodiny, jak co bude...jestli se vas porod tyka, tak nestresovat se dopredu, tesit se na mimco...nak to bude;) a vo vim, tak i pres narizeni vim o nekolika, ze jim povolili to sundat, at to udychaj..

zuzibuzi
autor
19. črc 2020

Porodnice ostrava poruba

tasimia
19. črc 2020

@zuzibuzi záleží na porodnici. Už mám zjištěno, že při porodu rouška být nemusí. Akorát na příjmu a na lůžkovém, pokud je maminka na pokoji sama, roušku mít nemusí. Otec u porodu být může, akorát musí mít respirátor. Ale ono se to každým dnem mění, takže co je dnes, nemusí být zítra a opravdu záleží na nemocnici, jak to má nastavené.

tasimia
19. črc 2020

@zuzibuzi mrkni na stránky, dneska vydali nařízení.

janalov
19. črc 2020

@zuzibuzi sledujte na facebooku stránky "Porodnice FNO". Zrovna dneska vydali podrobné informace pro těhotné a rodičky.

zuzibuzi
autor
19. črc 2020

Koukala jsem na FNO poruba ze doprovod u porodu je povolen a manzel musi mit respirator ale o rodickach a rouskach nic neni psano

tasimia
19. črc 2020

@zuzibuzi hned na začátku, je psáno, že i rodička má povinnost nosit roušku

zuzibuzi
autor
19. črc 2020

Diky za clanek.. Ale my rodicky pri porodu mit rousky?? Je to normalni??

tasimia
19. črc 2020

@zuzibuzi oni to sice píšou, ale je můžeš si jí sundat. 😉

knoesell
19. črc 2020

@zuzibuzi byli jsme teď na prohlídce na Fifejdach a tam porodní asistentka říkala, že rodička má mít roušku, ale samozřejmě ji nikdo při porodu nutit nebude, partner musí mít respirátor

zuzibuzi
autor
19. črc 2020

Tak aspon ze tak..

tasimia
19. črc 2020

Ale co poradím, kupte si ty respirátory co nejdříve, dneska jsem sehnala poslední kus 😤 lidi to berou ve velkém. I kdyz samo, ze za měsíc už nemusí být třeba.

balogis
20. črc 2020

No já rodila 26.3 -nejdebilnejsi doba- a roušku sem měla do té doby, než mě pridusila a začaly padat ozvy,hned mi dali kyslík a po zbytek porodu a pak bondingu sem byla bez roušky..porod v roušce je prostě nerozum

babanci
20. črc 2020

@balogis To je tak absurdní,že nikdy nepochopím,jak někdo něco takového vůbec mohl vymyslet.