icon

Sex po šestinedělí a krvácení

beata200519
16. črc 2019

Ahoj holky, po prvním sexu po skončení 6tinedeli jsem začala krvácet trvá to už třetí den. Měla jste to tak některá nebo si mám radši zajít k dr. Žádné bolesti nemám jen ruda krev přijde mi to jako menstruace je to možný plně kojím a beru personální antikocepci

urtica
16. črc 2019

Tak nevím, jak funguje ta antikoncepce, ale já dostala ms hned po šestinedělí i přes plné kojení...

beata200519
autor
16. črc 2019

@urtica no jen je divné že hned po sexu že mě vypadl jakoby hlen se směsí malilinkato krve a od druhého dne večer po koupeli krev rudé cervena

jitkaem
16. črc 2019

Ja bych zasla na gyndu. Radu bych tu nehledala...

borjuvka
16. črc 2019

@beata200519 taky jsem po šestinedělí pořád splnila/krvacela a doktorka nic neshledela a po styku jsem to taky mela :/ ted už ne naštěstí. Jinak jedna známá právě při antiko mela problémy krvácením. Obě jsme plně kojily... Ale pro jistotu na gyndu bych zašla, at ma člověk klid v duši 😉

corry21
16. črc 2019

Ahoj, já sem to tak měla. Normálně sem už vůbec nekrvacela ale po sexu jo. Ale ja sem měla vnitřní siti tak asi z toho?

beata200519
autor
16. črc 2019

@corry21 já šla císařem ale delohu síly

beata200519
autor
16. črc 2019

@borjuvka v 6ti neděli jsem krvacela tak dva tDny potom jenom špinění žádná krev na gynde vše v pořádku a potom po styku krev jak z vola