Super předporodní kurz v Brně. Uvádím kontakt

bambosa
24. lis 2008

tak jsem prošla moc fajn předporodním kurzem.nikdy jsem se stím nesetkala, vždycky jsou kurzy pro víc maminek.tenhle byl individuální, jen pro mě a mého muže, pokaždé jsme dostali čaj, mošt a něco na zub 🙂 prošli jsme všechno, co jsem potřebovala a opravdu jsem moc spokojená, vřele doporučuju🙂

kontakt je, kdyby to někoho zajímalo : porodni.stistko@seznam.cz

svataterezicka
27. lis 2008

Ahoj. A kde ten kurz probíhá a hlavně jestli to jde i později odpoledne? Jsou to přednášky nebo i cvičení či plávání? Já bych chtěla tohle všechno dohromady a vůbec nevím kde hledat... A kolik to stálo ještě 🙂 Díky za odpovědi.

bambosa
autor
27. lis 2008

Ahoj, my na kurz docházeli k paní domů, má na to zařízené podkroví a co se času týká, vždy jsme se domlouvali podle našich potřeb, takže časově to nebyl vůbec problém.cvičení a palvání ne, my jsme chodily na dlouhé procházky, abych měla fyzičku a miminko se uhnízdilo ve správné poloze. Celý kurz stál 5800, ale bylo super, že jsme tam byli jen my, mohla jsem si půjčovat knížky, všechno, co jsem chtěla probrat jsem se dozvěděla a nemusela jsem čekat až se na mě dostane řada jak v předporodním kurzu kde je spousta mamin. když k tomu přidám neustálpou komunikaci i přes mail a pak návštěvu v porodnici a doma, kde mi pomohla s miminkem, tak já si nemužu stěžovat.

bertica.h
27. lis 2008

tak to bola potom dula..nie?

sigginka
22. pro 2016

Hodně dobrý předporodní kurz dělá v Brně taky Karin Doubková, je navíc zdravotní sestra, ale podporuje přirozený porod. http://www.mpduly.cz/ Má kurzy v centru na Kotlanove v Líšni. Dělá i školu pro nové duly a má být hodně o praxi...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru