Tlak na konečník - pocit chtění na velkou... Děje se něco?
Ahoj holky omlouvam se nejprve za anonym ale jelikoz nevim zda se neco deje a je tu par lidi z rodiny ktere to zrovna nemusi vedet...jsem ve 40tt...a dnes me zarazilo,ze mam kolikrat pocit ze se pokadim...najednou mam pocit ze to ani nedonesu na zachod ale jakmile si sednu zacnu tlacit tak nic...proste to prestane a nevytlacim ani prd...a takhle to behem odpoledne bylo asi trikrat...bricho mi tvrdne temer nonstop,obcas se pridaji i slabsi bolesti MS..ale jelikoz to neni nijak pravidelne moc to neresim a nezkoumam jen me to zarazilo..dle dnesni kontroly jsem pry na rozpadnuti..otevrena volne na jeden prst,hrdlo prostupne a krasne mekke...coz me se zas zda malo byt na jeden prst k tomu aby se neco delo...myslite si ze by se teda mohlo pomalicku neco dit a pripravat nebo mam jen naky strevni potize?😂😂🤦🤦par diskuzi na tlak na konecnik sem uz procetla,ale jsou uz starsi a pise se tam jen o tlaku a ne pocitu na velkou...diky za reakce a omlouvam se za tak trapny dotaz a anonym.😂🤷😞prvorodicka no🤦🤦🤦
Pokousanych bradavek se taky neboj, jakmile ti to bude nepříjemný, tak to prso vem a dej mu druhý nebo malýho nebo prso nějak natoč jinak, ale kojit přes bolest je hloupost, pak si akorát ženský stěžují, ale to mimčo to neví, že tě to bolí, tak tahá špatně dál, ani mu to neteče jak by mělo, ale na to všechno přijdeš časem a zvyknete si na sebe 😊 ty tři hodiny úplně stačí, pokud nepláče a spinká, buď za to ráda, já jsem kojila několik měsíců po dvou hodinách i míň, co bych dala za tři 😁
@plutenka doufam ze se naky tvori a vytvori a neprijdu o nej...prcek uz zacal krasne tahat ba naopak vzdycky kdyz mu chci prso sebrat tak se pricucne o to vic a akorat u toho usne jak se vycerpa kdyz to netece..ma to zatim jen jako dudlik🥰🥰🥰ale konecne zacinam bejt poradne stastna je vsechno ok...
@plutenka já si nestezuji jen rIkam jak to bylo u me a ano kojila sem i když sem mela začínající zánět v prsech protože mi doktor řekl ze to musím rozkojit a rozlomila sem ted poslední dceru koním skoro třetím rokem a u te to bylo v pořádku od začátku holt každé těhotenství je jiné a doktoři také
Jak jsi šťastná a máš dobrý pocit, tak je to nejdůležitější, hlavně být v pohodě 😊 mně dcera dudlala přes týden a neteklo jí nic a po pár dnech jsem nevěděla, jak to dřív chytat, takže na jednom prsu byla ona a na druhým odsávačka, nebo jsem si držela panáka u prsa, kam to kapalo, bez tamponů v podprsence bych asi nemohla přežít vůbec 😂 tak jestli můžu doporučit, kup si pratelny, jsou měkčí, víc toho vezmou a vyperes a máš je napořád, mně ty kupovaný vadily, ty plastový kraje mě jakoby rezaly a nenasalo to tolik.
@alexkisss já to nemyslím na tebe to stezovani, ani jsem ty komentáře všechny nečetla, tak nevím kdo co psal 😊 myslím to obecně i hodně ze svýho okolí, kdy holky nevěděly, jak dát dítě na druhý prso, tak jely jen z jednoho a druhý o to víc trpělo, ale to se člověk naučí sám časem a nejlíp až s dalším ditatkem 😊 a jen tak bokem bez jakyhokoli rypani jo 😁 opravy na telefonu jsou občas hodně super, ale "rozlomila jsem dceru koním", to mě rozsekalo asi nejvíc za poslední dobu 😂😂😂😂

Neboj se toho, mně se malá nechtěla chytit několik dní ani doma (měla jsem klasický porod), nacpali nám klobouček 🤦♀️☹️ a doma jsem se vytocila, že to musíme zvládnout, prso jsem jí nacpala a už to jelo, o mlíko určitě nepřijdeš 😊