icon

V 38tt mě bolí celé břicho, blíží se porod?

dubnacek
27. pro 2015

Ahoj Holky a cerstve maminky,chci se poptat mam doma syna 4,5r.,ale moc si uz nepamatuji jak probihal konec tehu jen ze jsem pak mela stahy a jelo se do porodky a tam uz me nechali,ale co me ted zajima je,ze:uz par dni me poboliva bricho hlavne vecer a od vcera me boli uplne cele nemam dojem,ze by mi tvrdlo jen me dost boli a jak malicky naleha hlavou na sponu stydkou tak to boli uplne vsude,nevim zda se takto muze ozvat porod nebo jsou to stale poslicky.Nekrvacim,nespinim nic takoveho jen ty stahy me docela znervoznuji.Dnes jsem 37+2tt takze klidne se narodit muze coz by mi ani tak nevadilo,ale nechci jet do porodky zbytecne.Mela jste nektera neco podobneho?? Bricho opravdu boli cele ne jen v podbrisku.Dekuji za odpovedi...

sara84
27. pro 2015

No ja jsem rodila 37+0 a tak nejak jsem to citila, strasna unava,hlad a stale tvrde bolave bricho, byla jsem schopna jen lezet, a v noci praskla voda a rano jsme jeli 🙂..(cekali jsme az v 6:30 otevre skolka )

akankeo
27. pro 2015

@dubnacek uz se takhle citim 14 dni a nerodim tedy , zadne vyhaneni nepomaha, zatka mi davno odesla, menstruacni bolesti, tvrdne bricho a nic.

dubnacek
autor
27. pro 2015

holky dekuji,asi to jeste necham byt.Ve stredu mam prvni kontrolu v porodnici pokud teda se nestane nic nepredvidatelnyho,ale muzu rict,ze je to des.Vubec nevim jak se prave zaridit.Vim jak o vikendech v nemocnicich reaguji a nejak jeste mam tuseni,ze to ONO neni,ale co kdyby?? Ja mam prave doma synka a rodice si pro nej dojedou az toho 30.12.Kdybych treba aspon zacala spinit nebo odtekat voda hned bych si byla jistejsi,ale takto?? Porad to muzou byt neprijemni poslicci.. 😒 😒

qz
27. pro 2015

@dubnacek no bud odtok vodynebo kontrakce po 5 min., resp.zacit si toho vsimat po 10min.kontrakcich. Do te doby to nema cenu. Ja rodila 37+4 🙂

verusky
27. pro 2015

@dubnacek jo, jo ty bolesti s dalsima detma zacnou driv a nejakou dobu trvaji. taky vecer, no i pres den skuhram, ale k porodu nic. otevrena na 1cm pres tyden. musime holt vydrzet. kontrakce pravidelne poznas, neboj 🙂 to nebude tvrdnuti, ale ze prodychavas chvilkovou intenzivni bolest a ta intenzivnost se stupnuje, stejne jako doba, ve ktere prichazi. ale to uz Ti bude jasne... taky cekam a rikam si a nic 🙂