icon

Vybírám jméno k příjmení Horák

lenkalenica
12. črc 2017

Prosím, potřebuji asi i cizí názor, třeba nás to nějak ovlivní. Nemůžeme se rozhodnout, mám před termínem a malý stále bezejména, asi proto se mu nechce ven :D

Adam Horák
Filip Horák
Eduard Horák

sticker
Strana
z2
maii
14. črc 2017

Pockejte, az ho uvidite🙂 pak se rozhodnete, ktere k nemu bude pasovat

leki
14. črc 2017

Eduard Horak mi k sobe moc nejde. Navic Edu a Eduardu je ted fakt hodne. Filip a Adam mi prijde fajn, osobne se mi ale jmeno Filip nelibi, takze bych dala Adama. Jako plus bych brala i to, ze zadnyho malyho Adamka neznam, narozdil od par Filipu. Ale jak rikal uz nekdo zde, pockejte, az prijde na vec, hormony ti poradi, nebo se ti k nemu neco bude hodit vic 🙂

lenkalenica
autor
16. črc 2017

@voleskap :D tak ted jste me pobavila :D

lenkalenica
autor
16. črc 2017

@almara2 Viktora jsem chtela, bohuzel manzel byl proti :D ja chtela Richarda, Viktora, Tadease...neproslo mi nic :D

lusynkova
16. črc 2017

Jé, my jsme taky Horákovi a máme Vašíka 😀.

almara2
16. črc 2017

@lenkalenica u nás to bylo stejně, boj, my se nakonec shodli na Alexandr,Viktor, Alfred,máme 3kluky. Pro holku jsme se shodli hned,prvorozená holka by byla Marta, druhá Zora

r.severanka
10. srp 2017

@lenkalenica Jsem zvědavá, jak "to" dopadlo 😀?

saoirse
10. srp 2017

Richard je boží jméno, ne moc obvyklé, to je pech,že neprošlo!Naše druhá dcera měla být Richard🙂

saoirse
10. srp 2017

A Alexandr,Viktor a Alfred je taky super kombinace, mám moc ráda, když někdo zvolí jména, která nejsou aktuálně módní, je to opravdu zvolené moc hezky!

mku
10. srp 2017

Adam 🙂 krasny jmeno 🙂 vsechno s R mi prijde prilis tvrde

terezapetrova
10. srp 2017

@pucka123 mohu se zeptat kdyby Tvé dítě mělo mentální retardaci taky by to pro Tebe bylo blbecek?

pucka123
10. srp 2017

@terezapetrova nerozumim vam o co vam tedkom jde? Nebylo to mysleno nijak zle mozna jste me spatne pochopila ..... u nas kdyz reknete nekomu ty jsi Eda nebo Lojza je to proste mysleno jako " jelito, blboun, osel, blbecek, nebo kdyz to reknu uplne tvrde tak ten zminovany retard " neni to zadne posmivani nebo tak neco jen takovy slovni obrat kdy nechcete nekoho nazvat sprostym slovem ale reknete to takhle....... proto jsem to i napsala ze u nas by to bylo spise srandovni dat diteti jmeno Eda 🙂 ( Eduarde by mu u nas doma nikdo nerekl) a jako Eduarda vidim toho stareho pana v duchodovem veku co sedi nekde v kresle a cte knizku a ne male miminko...... takze jste me nejspise spatne pochopila co jsem se tim snazila rict

pucka123
10. srp 2017

@terezapetrova nebo kdyz vam to priblizim jeste lepe tak kdyz reknem nekomu " Ty jsi teda Eda" vidime vsichni v rodine naseho strejdu ktery ma asi 150 kilo takze je pomaly , pupik je ve dverich vzdycky drive nez on sam, ma rad jidlo, pivo a nejradeji spi 🙂 Nerad dela manualni praci ktera mu ani nejde takze kdyz se k necemu dostane vzdycky to konci katastrofou ( je to takovy nas nesika 🙂 ) takze odtud je ten slovni obrat kdy Edu pouzivame jako "nadavku"

terezapetrova
11. srp 2017

@pucka123 vadil mi výraz "retard" jako označeni někoho hloupého jak jste to použila nic víc. Spis jste to nepochopila Vy. Řekla bych, ze používáni tohoto je dost ošklivý přežitek. Nic víc ani min. Hezky den.

pucka123
11. srp 2017

@terezapetrova no a o to prave jde nebudu nikomu rikat retard nebo nejak podobne skarede taky se mi to nelibi a proto je u nas Eda nebo Lojza. A uz vubec bych si nedovolila tim retardem nekoho primo nazvat bylo to jen slovo ktere jsem pouzila abych tady nejmenovala horsi " nadavky" (prirovnani). Takze to neberte jako nejaky utok na mentalne retardovane lidi nebo deti tohle bych si nikdy nedovolila slo pouze o slovni obrat nic vic.

Strana
z2