Výtok nebo plodová voda?
Ahojky,už asi dva nebo tři týdny mám žlutý výtok.Prý jde o normální věc jenomže já strachuju no,protože to má takový zvláštní zápach ale nepřijde mi že by to nějak smrdělo.Díky 🙂
Tak proč si nenecháš udělat test 😉 U gynekologa nebo v porodnici. I když teda, jestli to trvá tři týdny...
Test se dela takovou latkou, ktera zmodra pokud jde o plodovku. Nakape se na vlozku. Ale podle me to neni voda. Vytok je normalni. Hlavne se nestresuj. A kdyby neco tak jed do porodnice aby si mela klid. Ale jak rikam, plodovka je cira tekutina, proto se casto zameni s moci, napr.kdyz se utiras nebo na kalhotkach
@lucinkis já měla od cca 5 měsíce silný výtok, že jsem párkrát měla úplně promočené kalhotky i legíny. Byla jsem na kontrole a udělali test papírkem na plodovku. U mě to bylo ok, ale jistě je lepší to nechat co nejdříve zkontrolovat
@lucinkis Jak je psáno 😉 Ale divím se, že pokud máš podezření, chceš čekat do pondělí.
tak jsem dneska byla u doktora i na prvních odezvách,ještě se ani neotvírám...vzal mi stěr a příští pondělí jdu zase..chtěl mi napsat recept na globule..měla jsem totiž v druhém trimestru problém z kvasinkama..tak se mě ptal jestli to svědí atd..jenže nesvědí..

Plodovka je cira tekutina, ja mela od nejakeho 8.mesice vytok, ze jsem si musela brat slipovku. Ale samozrejme to rekni dr.v poradne, a on ti rekne. Ale podle me je to jen vytok