Výtok nebo plodová voda?
Ahojky,už asi dva nebo tři týdny mám žlutý výtok.Prý jde o normální věc jenomže já strachuju no,protože to má takový zvláštní zápach ale nepřijde mi že by to nějak smrdělo.Díky 🙂
Tak proč si nenecháš udělat test 😉 U gynekologa nebo v porodnici. I když teda, jestli to trvá tři týdny...
@svetlus_pepca Já jdu právě
v pondělí na kontrolu,a jak se takový test dělá? 🙂
Test se dela takovou latkou, ktera zmodra pokud jde o plodovku. Nakape se na vlozku. Ale podle me to neni voda. Vytok je normalni. Hlavne se nestresuj. A kdyby neco tak jed do porodnice aby si mela klid. Ale jak rikam, plodovka je cira tekutina, proto se casto zameni s moci, napr.kdyz se utiras nebo na kalhotkach
díky mooc..jsem klidnější..🙂
@lucinkis já měla od cca 5 měsíce silný výtok, že jsem párkrát měla úplně promočené kalhotky i legíny. Byla jsem na kontrole a udělali test papírkem na plodovku. U mě to bylo ok, ale jistě je lepší to nechat co nejdříve zkontrolovat
@lucinkis Jak je psáno 😉 Ale divím se, že pokud máš podezření, chceš čekat do pondělí.
tak jsem dneska byla u doktora i na prvních odezvách,ještě se ani neotvírám...vzal mi stěr a příští pondělí jdu zase..chtěl mi napsat recept na globule..měla jsem totiž v druhém trimestru problém z kvasinkama..tak se mě ptal jestli to svědí atd..jenže nesvědí..
To bude výtok, ale něčím bych se přeléčila - do pochvy - protože je to otrava.

Plodovka je cira tekutina, ja mela od nejakeho 8.mesice vytok, ze jsem si musela brat slipovku. Ale samozrejme to rekni dr.v poradne, a on ti rekne. Ale podle me je to jen vytok