icon

Výtok - želatina s krví, smrdělo to. Hlenová zátka?

sasulla
28. říj 2010

Holky právě jsem byla na WC a na vložce jsem si našla něco takového jako želatina trošku krve a trošku to i smrdělo, myslet ze to je hlenová zátka? I natoaletnom papíře to zůstalo😕 😅

k.jolanka
28. říj 2010

jo jo je...mě odešla a druhý den jsem rodila 🙂 tak hodně štěstí 😉

hojda
28. říj 2010

to by sedělo, narůžovělá hmota, ráno odešla a za 18 hodin byl malý na světě, tak hodně štěstí🙂 a hluboký dech!

boruuvka
28. říj 2010

Pokud to byla čirý hlen s vlákny krve, tak to byla hlenová zátka. Mě odešla v 17 hodin ve 21 hodin odjezd do porodnice a malá se narodila ve 2.57 hodin. Přeji pokud možno pohodový porod 🙂

nejinka
28. říj 2010

Nastal mi porod pátý den po odchodu zátky. Počítej max. týden. Někdo má porod hned a někdo ne.

kapka
28. říj 2010

Mně odešla a porod se nerozběhl.....za 14 dnů nato mi ho museli vyvolat....

lamarika
28. říj 2010

mně odešla a za 14 dní jsem šla na CR ☹ Držím pěsti aby to u tebe dopadlo líp a co nejdřív jsi odrodila zdravé dítko 😉

verusinek
28. říj 2010

Vypadá to podle popisu, že to je hlenová zátka.... jinak mně odešla 11dní před porodem, přeji rychlý porod ....

antana123
28. říj 2010

mě odešla zátka a ještě 3týdny jsem chodila s bříšem nakonec mi porod vyvolávali po 3hamiltonech né a né ven 😀

mamkamarketa
28. říj 2010

me hlenova zatka odesla behem kontrakci (cca 12h po tom, co jsem zjistila,ze to nejsou poslicci,ale kontrakce 😅 ) malej se narodil asi 7 po odchodu te zatky. takze 19 poradnych kontrakci a asi 37 hodin se vsim vsudy. tak at to mas rychlejsi a hodne stesti!

marinka
30. říj 2010

Tak vidím, že to zátka byla, když už je prcek na světě 😵 😵 Gratuluju!!

Kdyby to zajímalo ještě někoho jiného, tak při prvním porodu mi odešla část zátky už ve 36 tt a rodila jsem přesně na termín, kdy mi během první doby porodní odešel zbytek zátky a u druhého porodu to byla taková rychlovka, že už ani pořádně nevím, kdy zátka odešla, myslím, že asi tak půl hodiny předtím, než malá vykoukla na svět 😀

lukza
30. říj 2010

koukám že už je prdola na světě moc gratuluji jinak byla to zádka.🙂)
jinak mě zádka odcházela dva dni a třetí den sem rodila bylo to v 37t.