Za jak dlouho po císaři jste mohly jíst a co?

lucie_j
17. črc 2017

Na tuhle otázku jsem nikde na netu nenašla odpověď, kromě zmíňky, že dnes se již může jíst cca 8 hod. po císaři střídmě cokoliv. Takže budu ráda, když se podělíte se svými zkušenostmi. Já mám dva roky po císaři a měla jsem to takto: císař proveden po 10hodinovém nočním nepostupujícím porodu. Celý den po operaci jsem mohla pít jen čaj. Druhý den jen 1x kakao a 1x čirý vývar. Takže místo abych se postupně zotavovala, bylo mi stále hůř, protože jsem byla strašně vyčerpaná porodem, operací a pak tím hladem. Měli jste to podobně nebo máte úplně jinou zkušenost? Děkuji za příspěvky. Lucie

sola11
17. črc 2017

Před rokem císař v 5 odpoledne. Ráno jogurt s piskotem, ten den nq oběd vývar a mleta strava, to samé večeře. Druhy den byla na oběd už svíčkova 🙂

sarihy
Autor odpověď smazal
Zobraz
leneee
17. črc 2017

Hezky den,rodila jsem 2x cs v Podoli a v roce 2014 jsem to mela stejne jak autorka,letos v roce 2017 hned rano na jip piskoty a jogurt, pote prevoz na sestinedeli a k obedu zapecene testoviny a vecer chleba,zerve a bobik-smetanovy dezert.

lucie_j
autor
17. črc 2017

@sarihy Po nás právě druhý den chtěli vykonat velkou potřebu, což dost dobře nejde, když není z čeho...

wevush
17. črc 2017

Já měla SC v 17 hodin. Další den jsem nemohla jíst vůbec nic, pouze pít čaj. Druhý den po porodu jsem měla první jídlo až na oběd a to ještě v "mleté" podobě. Klasické jídlo 3x denně jsem tedy měla až třetí den po SC. Vzpomínám si, že jsem už "umírala" hlady.

kafkovi
17. črc 2017

Já SC ráno před 9h, celý den jenom čaj. Pak jsem měla k obědu a k večeři čirý vývar, třetí den krupičná kaše, kterou jsem do té doby bytostně nesnášela. Od té doby ji miluju, protože jsem už měla takový hlad, že bylo málem po mně.

listopadka1
17. črc 2017

Ja loni v koline akutni sc v pul paty rano, pak cely den jen caj, vecer vyvar, druhy den uz rohliky, jogurty. k obedu bramborova kase a od vecera uz vse. ale na te jipce jsem mela dve kapacky glukozy, takze hlad jsem nemela.

koitschka
17. črc 2017

Druhy den rano mi dali piskoty a nejakou presnidavku🙂

drzticka81
17. črc 2017

prvni cs akut ve dve odpo-hnedka vecer mi dali par piskotu a vodu?, druhy den bylo jidlo kasoviteho typu, druhy cs planovany v devet rano- celych 24hodin na jip jen na vode, druhy den snidane jogurt a piskoty, pak obed kasovity, vecere uz veka,pak uz bezne jidlo, treti cs opet planovany v deset dopo-celych 24 na jip o vode, druhy den snidane sladka kase, obed kasoviteho typu, vecere uz veka s zerve, dalsi den uz bezne jidlo....je to brisni operace-prijde mi to normal, u laparoskopie zlucniku to bylo to stejne-akorat jsem jeden den potom dostavala ten hnusny vyzivovy napoj-byl s prichuti jablka,kdyby byl cokoladovy, asi by mi to chutnalo lip, hahaha
jinak prvni cs byl v jine porodnici, nez ty dva dalsi-takze zalezi i na miste, kde clovek rodi (u prvniho jsem nebyla vubec na jip 🙂))

ditta01
17. črc 2017

Druhý den kašovitá strava, třetí už se jedlo normálně

verujan
18. črc 2017

Ahoj, mám za sebou 2 SC. Poprvé v částečné anestezii od pasu dolů ( 19:30 ), to jsem druhý den dostala něco jako řídkou přesnídávku, vývar bez ničeho, jen voda a k tomu celou dobu čaj. Jídlo pomalu a omezeně až 3. den. Po celkové anestezii ( 14:00 ) čaj, druhý den ráno piškoty, cca 5-10 ks, oběd mixovaný, s tím, že nemám sníst vše, ale jen tak 1/2, aby nebyl problém ve střevech, k večeři kaše se skořicí. Celkově jsem byla rychleji na nohou po celkové anestezii, což mi přijde zvláštní, ale bylo to tak.

sarihy
Autor odpověď smazal
Zobraz
verujan
18. črc 2017

@sarihy Aha, to je možné.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru