icon

Za jak dlouho po porodu se může začít s milováním?

aspnet
27. led 2015

Za jak dlouhou dobu po přirozeném porodu se může začít s milováním? 😔

ilaura100
•
27. led 2015

Melo by se dodrzet sestinedeli 😉

ivet1987
•
27. led 2015

Jo to sedí, MĚLO BY 🙂 Někdo sexuje za měsíc, uvidíš jak na tom budeš, jak dlouho krvácení, hojení atd, jak ti to bude příjemné.

evulina77
•
27. led 2015

šestinedělí je doporučováno. Obecně lze říct, že jakmile přestanou odcházet očistky (ze začátku krvavé a pak to končí žlutým výtokem), tělo je připraveno. Ale myslím že 6 týdnů lze vydržet. My vždy začali až po kontrole po šestinedělí u gynekologa 😀

naomi6
•
27. led 2015

Určitě bych poslela doktory a to šestinedělí dodržela 😉

vercik83
•
27. led 2015

Teda ja na to neměla ani myšlenky.

vera_vila
•
27. led 2015

Jak píšou holky... Aspoň to šestinedělí vydržet... Je to doba, kdy se "otevřená rána" po porodu zvládne a stihne zahojit a nehrozí případné infekce a podobně...

nov777
•
27. led 2015

Ja si myslim, ze zalezi na tom, jak se zena citi a jak probehl porod. Pokud probehl porod bez nastrihu a s minimalnim sitim, ctyri - pet tydnu staci.

celaskon87
•
27. led 2015

jde i o to že je to cesta infekce a mělo by se vše zhojit, než se začne se sexem... a to je to 6N... nejde jen o nástřih atd, jde i o dělohu a čípek...

baffiny
•
27. led 2015

po šestinedělí... ale můžu ti říct, že já jsem 5 měsíců po porodu a ještě ty chutě fakt moc nejsou

siebs
•
27. led 2015

Tak já napíšu opak - krvacela jsem jen krátce, tři týdny po porodu jsme se opět milovali ;)

sangita
•
27. led 2015

Nejsme stroje, takze kazda krvaci atd. jinak dlouho - brala bych to individualne, sama uvidis, jak to bude u Tebe.. Taky jsme cekali jen 3-4 tydny..

kockopes2724
•
27. led 2015

dle doktorů po šestinedělí, dle maminek i dříve 🙂,ale to ani dopředu nemůžeš vědět jak na tom budeš, až se budeš cítit zhojená a nebudeš krvácet potom už by jsi mohla, ale raději alespoň 4 týdny počkej.Jinak tě nechci děsit, ale po prvním porodu jsem mohla až po těch šesti týdnech protože jsem krvácela celou tu dobu ☹

hanivasi
•
28. led 2015

já s tím teda měla problémy i po 3 měsících, takže si to ani nedokážu představit po několika týdnech.....
Holt záleží kdo jak byl rozbit, potrhán a kolik jizev z porodu má.

vendulka
•
28. led 2015

my šestinedělí nedodrželi ani jednou, cítila jsem se ok ,tak proč ne , myslím, že ženská sama pozná kdy je na to připravena

pajab
•
28. led 2015

U obou dětí jsem nevydržela. Jakmile jsem přestala krvácet, hupsla jsem nato 🙂 1 dítě syn po 4 týdnech a u druhého Dcery po 5 týdnech. Cátila jsem se dobře.
Musím napsat že u syna jsem byla šitá jak vnitřně tak vnějšně a u dcery nebylo nic.

nyna87
•
28. led 2015

4 tydny s prezervazivem kvuli infekci.Sita jsem byla,ale hojila jsem se skvele,tak jsme na to hupsli 🙂