icon

Aktuální fotky porodního boxu z nemocnice T. Bati ve Zlíně. Nemáte někdo?

10. únor 2021

Ahoj, máte některá nějaké aktuální fotky porodního boxu z nemocnice T. Bati ve Zlíně?
Kamarádka říkala, že box měla moc hezký a s vanou (neplatila si nadstandard), druhá kamarádka, že neměla na pokoji ani vlastní sociální zařízení (WC - po klystýru musela prý přes celou chodbu “se doplazit”)🤷‍♀️
Na netu jsou fotky celkem předpotopní, všude jen články o modernizaci pokojů pro předčasně narozené miminka..
Moc by mi to pomohlo při představě, případně výběru porodnice 😌

zelenaesmolda
•
10. únor 2021

Porodni box a pokoj neni to stejne

zuzanka_13
•
10. únor 2021

Fotky tedy nemám, ale rodila jsem tam 2018 a 2020 a je to pořád stejné.. Klystyr jsem dostala v obou případech po příjmu, a byla jsem tam mezi ordinaci a mezi boxy, kde je wc a sprchy... Pak jsem šla pod sprchu a pak až na porodní box. Je pravda že ne všechny mají prý vanu, já měla štěstí a v obou případech měla vanu a i ji využila. A potom tedy na pokojích (v obou případech jsem byla na 5.etazi) byla socialka normálně na pokoji. Pokud by tě něco ještě zajímalo, můžeš napsat..

aurum27
•
10. únor 2021

Zachod je jen na nadstandartu, jinak se musi přes chodbu. Fotky na webu odpovídají, jen jsou v nich nové polohovací postele a vybaveni. Mě třeba klystyr dělali už při příjmu a pak jsem šla teprve do boxu. Určitě nečekej pokoje jak v Malých láskách.