Aktuální recenze na screening u doktora Poláka. Máte zkušenost?
Ahoj holky,
mate některá aktuální recenzi na screening u doktorka Poláka? Jdu tam ve středu, ale recenze nic moc teda.. a jsou i starší, tak jestli nahodou… kdyžtak diky za aktuální info 🙂 !
Byla jsem v červnu. Na ultrazvuk jsme čekali asi dvě hodiny, mezitím mi jen změřili tlak a dali vypsat dotazník. Doktor Polák byl velmi profesionální (z mého pohledu spíš odměřený), samotný ultrazvuk trval asi 10 minut, nic moc neřekl ale neodpustil si poznámky o horší viditelnosti. Na výsledky krve jsem pak čekala vyděšená týden. Nebyla to vyloženě špatná zkušenost, z recenzí jsem to čekala horší, ale stejně bych šla příště asi jinam.
@terul a na kolik jste byla prosím objednaná? A můžu se zeptat, jaktoze jste čekala týden na výsledky krve? Ja jdu dva dny předem a sestřička mi tvrdila, ze výsledky budou v den ultrazvuku hotove.. a to jste byla na prvním screeningu, nebo uz na tom druhem? Případně na ten druhý screening půjdete opět k němu, nebo uz jinam? Moc dekuji za odpověď ❤️
@anetacoufalova Byla jsem objednaná nějak 10:50 myslím, už si přesně nepamatuji, ale byla to taky středa. Krev mi právě brali až po ultrazvuku s tím, že výsledky zavolají. Myslela jsem, že budou volat maximálně do pátku, nakonec volali až další týden v úterý odpoledne. Chápu že byl víkend, ale stejně.. Pokud změnili postup a jdete na krev dřív, tak jedině dobře, protože ten stres že je určitě něco špatně a proto to trvá tak dlouho, bych nikomu nepřála, hormony tomu samozřejmě nepomohly. Byl to první screening, druhý už si dělal naštěstí můj gynekolog sám. Třeba budete mít lepší zkušenost 😊
@terul no.. trochu se obávám, že nebudu :(( ja jsem objednaná na 8:00, tak snad to nebude tak šílený.. ach jo, že jsem se nechala uvrtat ať jdu tam.. mela jsem jít fakt jinam.. kamarádka tam byla před rokem a půl a taky nespokojena no :(
@anetacoufalova Uvidíte, třeba to bude fajn. Já taky nemůžu říct, že by se ke mně někdo choval vyloženě špatně. Ale prostě jsem doufala v něco jiného. Moje švagrová tam třeba byla obě těhotenství spokojená. Ale je smutné, že převažují špatné recenze, i když za jejich péči platíme. Nechci zpochybňovat jejich vzdělání a zkušenosti, ale za mě je to naleštěná bída.
@terul no právě, hezké recenze jsem našla, ale je jich hrstka.. tak uvidíme, jakou náladu pan doktor bude mít ve středu no.. ale místo těšení se, mám akorát pěkné obavy…