Aktuální zkušenosti s porodnicemi v Českých Budějovicích a Krumlově?
Ahoj, chtěla bych se zeptat na aktuální zkušenost z těchto porodnic. Rodila jsem pred 8 lety v ČB a bylo to dost hrozné...přístup, informovanost, těžký porod, poporodní péče. Ale už je to dost let, třeba se situace změnila...jsem z ČB, takže porodnice v místě bydliště. Ještě přemýšlím nad Českým Krumlovem, ale už je to dál..plus první dítko musíme odvézt na hlídání, až to nastane..tak nevím, jestli to není risk, jezdit dál do Krumlova...děkuji za zkušenosti😊 pěkný den.

Ahoj, rodila jsem v ČB v rijnu. Porod jako takový byl super( mela jsem štěstí na porodni asistentku), ve všem mi vyhověla, všechno vysvětlila, cítila jsem se dobře 🙂 nebudu tady komentovat příjem v pul jedny ráno - všichni "příjemný" jak prase a nezájem že jsem tam v bolestech 🙃 ale tak to bych i dokázala odpustit, co už ale ne bylo oddělení šestinedělí. KATASTROFA . nevím, jestli jsem jen měla smůlu na nepříjemný personál ale byl to děs. Empatie žádná, každá mi ukazovala jinou techniku kojení, takže jako prvorodicka jsem absolutně nevěděla, co mám dělat. Určitě bych si už vybrala jinou porodnici 🙂