icon

Apolinář - CS - kdy vás pustili?

novacka1276
4. led 2019

Jaký je problém, že by nechtěli propustit? V neděli budeme 4 den po CS, žádný problém nemáme ani já ani malá.. Saje, dáváme příkrmy..

Strana
z4
pavca1982
4. led 2019

@novacka1276 Za nohu tam nikoho držet nemůžou pokud jste v pořádku můžete odejít😉Porodnice není vězení.

klea81
4. led 2019

Většinou se pouští 5-6 den..

misa357
4. led 2019

@novacka1276 Problém je, že rádi buzerují. Oznamte jim, kdy jdete domů a jestli chtějí podepsat negativní reverz, ať ho včas připraví. Pokud Vám ho nedají, tak na ně 💩 a jděte normálně domů. Budou li Vás zadržovat, volejte policii.

hezz17
4. led 2019

@klea81 matka se připojit 4.-5.den (den operace je 0). Dítě se propouští podle aktuálního stavu.
@misa357 ty jsi teda nějaká drsna, tebe bych tak chtěla potkat.

j.a.n.i
4. led 2019

@novacka1276 Tak pokud to bude 4 den az v nedeli, tak je jasne, ze tam jeste jste a tipuju, ze vas zitra vyzenou...

calvac
4. led 2019

@misa357 Teda to je sila. Ti doktori preci nejsou uplni blbeckove. Jasne,drzet nikdo nikoho nemuze,ale lehce se nedivim,ze se ve spolecnosti deje to,co se deje. Trochu slusnosti,tolerance,snahy se NORMALNE domluvit by to chtelo.

sticker
misa357
4. led 2019

@hezz17 Jen znám svý práva. Není důvod, aby byli v nemocnici, když nejsou v žádném ohrožení. Doma se zotaví rychleji a lépe se maminka rozkojí.

klea81
4. led 2019

@misa357 matku na reverz pustí, ale kvůli dítěti jsou schopní volat ospod ☹️

klea81
4. led 2019

@misa357 teorie je hezká věc, v praxi to řeší přivolaná policie a ospod, vím z Brna, bohužel 😣

merope
4. led 2019

@klea81 A proč by drželi dítě, pokud normálně prospívá? Jen kvůli buzeraci matky?

klea81
4. led 2019

@merope přesně tak, aby se něco a ještě potřebují toto a tamto vyšetření, bla bla

misa357
4. led 2019

@klea81 To klidně můžou. Pokud není dítě v akutním ohrožení života (což v tomto případě očividně není, tak je právo na straně rodičů. Nemocnice není vězení, můžou odejít kdykoliv. Pokud ma někdo smůlu na tupýho cajta, co si neumí ověřit zákon, tak bohužel je třeba kontaktovat nadřízeného, nebo právníka. Ale oni si to většinou ověřit umí.

misa357
4. led 2019

@merope Prachy, prachy prachy, jen o ně mřem strachy 😉. A pak taky, božský komplex 🙄.

merope
4. led 2019

@misa357 Tak já většinou potkávala situaci, že holku po CS "vykopli" z porodnice, jen byla trošku schopná se hýbat 🙂 (tuším ten 4. den, i kdyby zůstala ráda i o pár dní dýl).

j.a.n.i
4. led 2019

@misa357 Jo, takovy jsou nejlepší, firt sama prava, ale rozumne komunikovat to neumi...

hezz17
4. led 2019

@j.a.n.i asi tak 🙄

misa357
4. led 2019

@merope Někoho zas drží proti jeho vůli, lžou a manipulují. Na mě to zkoušeli i po klasickém porodu. Záleží, jestli mají nedostatek lůžek, nebo volné kapacity. Za každý den, kdy tam někdo leží, mají prachy, takže nechtějí mít přespříliš volno. To ovšem klienty nemusí zajímat.

j.a.n.i
4. led 2019

@merope Hele Apolinar klidne po tech 3 dnech, ktere chteji dodrzet u mimina... Nemaji touhu tam nikoho drzet, spolubydlici je spis ukecavala, at ji tam nechaji jesze den navic, ze s tim nepocitala a nema odvoz.

misa357
4. led 2019

@j.a.n.i Prosím,co je k nepochopení na větě: V neděli v poledne jdeme domů, prosím, připravte nám negativní reverz, pokud ho chcete podepsat? Mě to přijde, jako dost srozumitelná komunikace.

pavca1982
4. led 2019

Já oznamovala že jdu domů pár minut po porodu, ale věděli to předem,že pokud bude všechno v pořádku chci jít.V tomto můžu pochválit porodnici Rakovník jsou tam úžasní!

j.a.n.i
4. led 2019

@misa357 Ano, uz to, ze ti to prijde jako rozumna komunikace hovoří samo za sebe...

novacka1276
autor
4. led 2019

@j.a.n.i zítra? Já právě myslela až v tu neděli.. Jj pořád tu jsem

misa357
4. led 2019

@j.a.n.i Tak mi prosím odpověz, co ti na tom přijde nerozumného.

j.a.n.i
4. led 2019

@novacka1276 Tak v nedeli bych rekla, ze urcite. Ja mam ditko v utery a sla jsem v patek.

merope
4. led 2019

Koukám na web apolináře a mají tam docela jasné, že propouští každý den (do 11 hodin), po CS, že propouští 4.-5. den a dokonce že pokud matka chce zůstat déle, tak vybírají 1000 Kč / den poplatek. Napadá mě, jestli jste si třeba jenom špatně nerozuměli se sestřičkami, protože podle webu by tě prostě měli v neděli "vykopnout" a pápá.

merope
4. led 2019

@merope Tak ještě jinak - vybírají 1000 Kč, pokud matka chce z porodnice odcházet po 11 hodině (třeba odpoledne - asi kvůli odvozu). No, rozhodně to nevypadá, že by tam ty rodičky chtěli mít déle než je nutné.

misa357
4. led 2019

@merope Prosím, kde jsi četla o tom poplatku, za propuštění po jedenácté?

radecka1
4. led 2019

Věřím, že zrovna u Apolináře nebudou držet nikoho déle než je nutné, mají tam dost frmol. Co se zeptat doktorů? Na 100% to určitě neřeknou, ale nějaký předpoklad ano. Bez komplikací se vás budou chtít zbavit 4-5 den. Šlo se tam velmi dobře dohodnout.

hezz17
5. led 2019

@misa357 prosimte to jsi vycucala kde, že za každý den jsou peníze?? Pojišťovna proplaci diagnózy a vykazane výkony, ne dny pobytu.

mona91
5. led 2019

@misa357 milá paní konkrétně Apolinar tam nikoho zbytečně nedrží protože nemaj místo takže se to točí sec to jde. Je hezké ze znáte svá práva to je dobře, doufám však ze znáte stejně i své povinnosti pacienta. Zajladatelka psala ze v neděli 4.den po sekci, sekce je ač se to veme jak se to veme operace břicha u břicha jsou největší komplikace v hojení pokud to není laparoskopicke. Takže včera kdy byl položeny dotaz byla zakladatelka 2.den po sekci to je sakra brzo jít domu s rozparanym břichem, jistě ze kdyby někdo napsal ze ho pustili 2.den a břicho se mu rozpadlo tak budou reálce ze doktori jsou blbci ze pousti takhle brzo.

Strana
z4