Apolinář - CS - kdy vás pustili?
Jaký je problém, že by nechtěli propustit? V neděli budeme 4 den po CS, žádný problém nemáme ani já ani malá.. Saje, dáváme příkrmy..
Většinou se pouští 5-6 den..
@novacka1276 Problém je, že rádi buzerují. Oznamte jim, kdy jdete domů a jestli chtějí podepsat negativní reverz, ať ho včas připraví. Pokud Vám ho nedají, tak na ně 💩 a jděte normálně domů. Budou li Vás zadržovat, volejte policii.
@novacka1276 Tak pokud to bude 4 den az v nedeli, tak je jasne, ze tam jeste jste a tipuju, ze vas zitra vyzenou...
@klea81 To klidně můžou. Pokud není dítě v akutním ohrožení života (což v tomto případě očividně není, tak je právo na straně rodičů. Nemocnice není vězení, můžou odejít kdykoliv. Pokud ma někdo smůlu na tupýho cajta, co si neumí ověřit zákon, tak bohužel je třeba kontaktovat nadřízeného, nebo právníka. Ale oni si to většinou ověřit umí.
Já oznamovala že jdu domů pár minut po porodu, ale věděli to předem,že pokud bude všechno v pořádku chci jít.V tomto můžu pochválit porodnici Rakovník jsou tam úžasní!
@j.a.n.i zítra? Já právě myslela až v tu neděli.. Jj pořád tu jsem
@novacka1276 Tak v nedeli bych rekla, ze urcite. Ja mam ditko v utery a sla jsem v patek.
Koukám na web apolináře a mají tam docela jasné, že propouští každý den (do 11 hodin), po CS, že propouští 4.-5. den a dokonce že pokud matka chce zůstat déle, tak vybírají 1000 Kč / den poplatek. Napadá mě, jestli jste si třeba jenom špatně nerozuměli se sestřičkami, protože podle webu by tě prostě měli v neděli "vykopnout" a pápá.
Věřím, že zrovna u Apolináře nebudou držet nikoho déle než je nutné, mají tam dost frmol. Co se zeptat doktorů? Na 100% to určitě neřeknou, ale nějaký předpoklad ano. Bez komplikací se vás budou chtít zbavit 4-5 den. Šlo se tam velmi dobře dohodnout.
@misa357 milá paní konkrétně Apolinar tam nikoho zbytečně nedrží protože nemaj místo takže se to točí sec to jde. Je hezké ze znáte svá práva to je dobře, doufám však ze znáte stejně i své povinnosti pacienta. Zajladatelka psala ze v neděli 4.den po sekci, sekce je ač se to veme jak se to veme operace břicha u břicha jsou největší komplikace v hojení pokud to není laparoskopicke. Takže včera kdy byl položeny dotaz byla zakladatelka 2.den po sekci to je sakra brzo jít domu s rozparanym břichem, jistě ze kdyby někdo napsal ze ho pustili 2.den a břicho se mu rozpadlo tak budou reálce ze doktori jsou blbci ze pousti takhle brzo.

@novacka1276 Za nohu tam nikoho držet nemůžou pokud jste v pořádku můžete odejít😉Porodnice není vězení.