icon

Byl vám po porodu proveden bonding? Hradec Králové

luandro
16. čer 2016

Holky, které jste v poslední době rodily v Hradci Králové prosím o informaci, byl Vám po porodu proveden bonding??
Jak moc jste museli apelovat na personál, že ho chcete provést? (slyšela jsem, že se tam moc neprovádí)
Jak dlouho trval?

Děkuji

barasrotyrova
•
16. čer 2016

Ahoj, rodila jsem v Hradci v listopadu 2015. Apelovat jsem nemusela, naopak mi prislo, ze je to pro ne automaticke, jedinou podminkou je, ze tam musi rodicka byt jeste s nekym (ale to je snad vsude). Bonding trval dve hodky. Celkove se mi v porodnici v Hradci libilo a sla bych tam rodit zase.

pusolamy
•
16. čer 2016

Rodila jsem před 14 dny, malou mi jen ukázali a pak donesli už v zavinovačce. Mezitím porod placený,vymeneni podložky pode mnou a pak jsme si obě užili už dvě hodky v čistém a suchu

luandro
autor
•
16. čer 2016

@barasrotyrova Děkuji za odpověď. A přiložili Vím miminko hned po porodu tělo na tělo, nebo jak píše pusolamy už v zavinovačce?

barasrotyrova
•
17. čer 2016

@luandro hned po porodu telo na telo. Je to i nase prvni spolecna fotka 🙂. byla jsem na porodnim boxu, kde se provadi i prvni osetreni miminka, takze jsem na maleho porad videla (to bylo uzasny), pak ho sestricka zabalila do zavinovacky a zase nam ho dala zpatky.