icon

Diskuze o porodnicích v Havlíčkově Brodě a Jihlavě

rebeca321
23. led 2022
petulles
23. led 2022

Rodila jsem v Brodě 2x naposled teď v prosinci a za mě velká spokojenost! Péče skvělá jak na porodním, tak i na šestinedělí, sestřičky moc hodné a ochotné. Hodně si zakládají na kojení, takže se snaží opravdu pomoct když to nejde. Cokoliv člověk potřeboval stačilo říct 🙂

veroniqess
23. led 2022

Rodila jsem v Brodu v červenci 2020 a letos se chystám znovu, i když to mám z ruky, byla jsem spokojená moc 😊 I o Jihlavě jsem ale slyšela, že je špičková

rebeca321
autor
23. led 2022

@veroniqess Dekuji ti..
Pocházím z Jihlavy a me při první holce což je uz 12 let doporučoval můj gyndař Brod,za me veliká spokojenost hlavne co se týče péče o maminky ,pomoc po císaři s dítětem ..Tenkrát na Jihlavu hodně nadávali,proto by me zajímal názor i na Jihlavu 😊🍀..

rebeca321
autor
23. led 2022

@petulles Takhle si to pamatuji i Ja ,dekuji moc za napsání🌸

garpova
23. led 2022

@rebeca321 Ahoj, já jsem rodila v roce 2019 v Jihlavě a nemůžu si stěžovat. Možná to bylo tím, že porod byl relativně rychlý, probíhal přes noc a tou dobou neměli v porodnici takový nával. Takže i na šestinedělí jsem potom měla pokoj jen sama pro sebe. Porodní asistentku jsem znala z těhotenského cvičení, což taky bylo plus.

petulles
23. led 2022

@rebeca321 Není za co a přeji krásný průběh a pobyt ať se rozhodneš tak či tak ❤️😊