Dobrá a kvalitní gynekologie v okolí Kaplicka?

syrka
2. čer 2015

Dobrý den, jsem poprvé těhotná v 18tt. Hodlám se stěhovat k příteli z Východních Čech do jižních. To obnáší změnu všech doktorů a také gynekologie. Chci se zeptat na nějakou kvalitní dobrou gynekologie v okolí nejlépe Kaplicka ale dojedu Krumlov i Budějovice. Ještě se chci zeptat nevím jakou mám zvolit porodnici. Jsem prvorodička takže mám strach miminko je zatím v pořádku a to je dobře ale podle recenzí co čtu tak nevím zda si vybrat porodnici v Budějovicích nebo v Krumlově. Zatím to vypadá na Budějovice. Prosím Vás o vaše názory, rady a doporučení. Děkuju

luckap85
2. čer 2015

Dobry den, za sebe mohu doporucit MUDr. Rimanovou z CK, je skvely gynekolog a moc mila a pecliva. Jinak jsem rodila v CK a ted podruhe budu tez, az na drobnosti jsem byla moc spokojena.

ally8
2. čer 2015

Můj gynekolog Mudr. Arne Kusyn je bezvadný. Je to uznávaný lékař i u porodních asistentek. Sama mi říkala na kurzu, že se nemusím být, že ten nikdy nic nezanedbal. Je z Loučovic, já jezdím přímo z Kaplice. Je to asi 40 minut, ale dá se to. Jezdila jsem celé těhotenství sama. Takže toho fakt doporučuji. U nás k němu chodí celá rodina 🙂 Rodila jsem v ČK. Naprostá spokojenost. Vyjdou ti se vším vstříc. Porodní asistentka lezla po čtyřech, aby mě natočila na monitor, když jsem měla kontrakce. Žádné zvedněte se, sem pojďte, tohle udělejte. ALe snad v ČB už se prý taky přístup sester zlepšil, dříve tam ale měly hroznou pověst. Když tam rodila sestra před 10 lety, tak měla ještě rok trauma z toho jak jí tam ponižovaly. Já půjdu znova do ČK. Ano, je fakt, že Budějce jsou špiková, luxusní nemocnice, ale podle mě je důležitější jaký je tam personál. Pokud je teda mimčo ok, není čeho se obávat.

ally8
2. čer 2015

U Mudr Římanové jsem byla, když jsem můj doktor dovolenou a byla opravdu moc milá. Ostatní péči nemůžu posoudit. Kusyn má i vybavení na velké UTZ, takže nemusíš pak jinam. To myslím moc doktorů nemá.

veru11
2. čer 2015

Mohu doporučit MUDr. Petra Švece z Č. Budějovic, www.gynprocb.cz - sice mají uvedeno, že neregistrují nové těhotné pacientky, ale myslím si, že pokud se stěhuješ z úplně jiného kraje, že by třeba přimhouřili oči.
Jinak já rodila v ČB - na porodním sále perfektní píče i přístup, na šestinedělí horší, ale člověk to přežije....

syrka
autor
2. čer 2015

@ally8
Koukala jsem na stránky pana doktora a boužel nepodporuje mou pojišťovnu což je škoda chtěla jsem dát na vaše doporučení. A pan doktor v Kaplici? Nebo jiného dobrého doktora v okolí neznáte? Moc vám děkuji

samantha27
23. únor 2020

@ally8 zdravím a pomohl vám k otěhotnění?jaký jste měla problémy dekuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru