icon

Dobrý gynekolog nebo gynekoložka v Praze

meibinka
21. čer 2018

hledám.dobrého gynrkologa, upřednostňuji ženu

ivaze
•
21. čer 2018

Mudr. Ivana Kucerova, Praha Andel, www.gynporscan.cz ,plati se registracni poplatek 600 Kc za rok. Chodim tam od roku 2012, jsem zatim velmi spokojena, i s peci v tehotenstvi, ma veskere pristrojove vybaveni, velmi profesionalni.

pety91
•
21. čer 2018

Dr. Konstantin Inkov, Praha 1, jsem moc spokojená. A myslím bere pacientky.

barchen
•
21. čer 2018

@ivaze Už se platí 800 Kč ale souhlasím, to vybavení perfektní, služby také, v těhotenství není potřeba lítat někam na krev, všechno dělá sestra, doktorka dělá podrobné screeningy (za poplatek), takže také není potřeba běhat po nemocnicích.

ivaze
•
21. čer 2018

@barchen diky za info, loni to bylo jeste 600 a letos jsem jeste nebyla

barchen
•
21. čer 2018

@ivaze Vážně? Já už loni platila těch 800 Kč, dopředu mne pak upozorňovala sestra ať s tím počítám.

adau
•
21. čer 2018

Martina Hourova, Zizkov. Spokojenost nade vse, vcetne pece v tehu👍

kvietorka
•
21. čer 2018

@ivaze taky doporucuji gynporsan a pani doktorju Kucerovu (driv delala v Podoli), je fakt machr na utz a vyhledavani genetickych vad. Chodim k ni od roku 2012, zvladla jsem s ni 2 uspesna tehotenstvi a 1 zamlkly potrat a jeji pristup byl opravdu profesionalni.

newwi
•
21. čer 2018

Konstantin Inkov... jiz byl zminovan!Sice muz,ale VYBORNY pristup!V tehotenstvi zadne litani-screeningy v ordinaci,krev nabira sestra.... parada!Vyjde ve vsem maximalne vstric!

ivaze
•
21. čer 2018

@barchen tak ted jsem trochu znejistela, byla jsem na kontrole po sestinedeli a myslela jsem ze jsem platila 600...ale je pravda,ze jsem bylo dost mimo,tak to klidne mohli byt tech 800☺

ivaze
•
21. čer 2018

@kvietorka to je pravda, na "velkem" ultrazvuku jsem byla 4x (vzdy po tydnu), aby si byla jista, ze je vse OK

kvietorka
•
21. čer 2018

@ivaze ja ted poprve v unoru 2018 platila 800kc ale stale jw to levnejsi nez ruzne balicky v gyncentrach

bassetlady
•
21. čer 2018

@adau tahle paní nebyla 3 roky schopná diagnostikovat endometriozu a díky ní jsem přišla o vaječník a vejcovod. A její sestra je na ránu.

adau
•
22. čer 2018

@bassetlady to chápu, že jsi z takové zkušenosti rozladěná. Mě zase pomohla s jinými věcmi, které předchozí lékařka neuměla/nechtěla vyřešit. Na každém si někdo něco najde a nezapomínejme, že to že je někdo doktor neznamená, že je neomylný nadčlověk. Nevím, kdy jsi tam byla naposledy, sestru má moc fajn, ale ta předchozí byla na pěst, to ano.