icon

Dobrý gynekolog v Brně, poraďte

radu1905
9. dub 2016

Ahoj holky, byla bych moc rada za rady na nejakeho dobreho gynekologa v Brne .. Jsem tu uz patym rokem a potrebuji zmenit doktora, protoze mam vseho puvodniho stale na vs a tam se moc nedostanu. Takze bych chtela moc poprosit o navrhy na opravdu mile, sikovne a hodne doktory/-rky .. Muj je uzasny, ale je hrozne daleko fakt nemuzu stale jezdit 160 km daleko. Dekuju! Je to akutka!

Strana
z2
kacenkabj
9. dub 2016

vrelo odporúčam doktora Kotrbu z Heliosu 🙂

radu1905
autor
9. dub 2016

@kacenkabj dekuju .. Kdyz jsem se divala na stranky, tak ordinuje v hodonine. Do heliosu se taky muze jako do klasicke abmulance? Ja myslela, ze je to specializovana klinika na ivf ..

katyxq
9. dub 2016

A co považuješ za dobrého gynekologa? To je dost zásadní věc 😉.

Moje gynekoloźka je proti HA, nesmyslné nasazovanám i jiným hormonům a lékům, proti potratům, preferuje přirozené plánování rodičovství, v ostatním respektuje jiná názor, ale ty věci, co píšu, tam je potřeba si s ní sednout. A je jsem velmi ráda, že jsem ji našla a chodím k ní. Je to MUDr. Lázničková z CENAPu na Vodní.

kacenkabj
9. dub 2016

@radu1905 helios je aj klasická ambulance 🙂 a doktora KOTRBU by sem nemenila za nic... po 4 doktoroch som našla pre svoje zdrav.potíže to správne 🙂 ľudský, profesionálny prístup ... a hlavne doktora ktorý se zajíma o zdraví pacientky...

bledulka84
9. dub 2016

Já chodím k MUDr. Nevrlkovi, ale je tak dobrý, že nové pacientky už nepřijímá. Každopádně mi to nedá a musím ho pochválit, protože lepšího doktora jsem nepotkala.

queenp
9. dub 2016

Já chodím na gyndu do Reprofitu a spokojenost maximální. Všichni jsou tam velcí profíci,dobrý prostředí i vybavení.Teď mám pana doktora Vránu a super!

zitova
9. dub 2016

No ja napr Kotrbu neodporucam, je arogantny, ale ostatni doktori v Heliose su dobri. Vyhoda je, ze sa mozes v ramci Heliosu nekomplikovane objednat k hocikomu a zistis, kto ti sedi.

sariky
9. dub 2016

@bledulka84 souhlasím, dr nevrlka je bůh. A je pravda, ze uz dlouho nebere.

vali90
9. dub 2016

Já mám celkem bohaté zkušenosti...
Romana Hošková - není špatná, celkem sympatická. Kdysi jsem od ní odešla kvůli sestře, která byla na odstřel.
Eva Weinengerová - no k ní bych už životě nešla. Neměla ani UTZ a celkově její přístup byl tragický. Když jsem volala, že mám problém bylo mi řečeno ať nesexuju a přijdu za 2 týdny...
Jaroslav Kotrba - byl z nouze - potřebovala jsem vyřešit problém. Než odborník tak mi přišel jako chlípník... narážky na sex v zimě na mezi atd... Každý měsíc od něj ATB a nijak mi to nepomohlo.
Šárka Kutálková - špičková lékařka s úžasným lidským přístupem. Doporučuji. Jen je problém, že má věčně plno a dlouho se čeká,
Kateřina Svojanovská - dřív pracovala s Kutálkovou. Není špatná, ale nelíbil se mi poplatek 200,- a její přístup mi přišel celkem chladný ...
Veronika Kováčová - Helios - špatná nebyla, ale nepřišli mi tam na endometriozu, což bych na pracovišti jako je Helios očekávala.
Radka Bartošová - taktéž pracovala s Kutálkovou, super přístup, profesionál, jediný problém - ordinuje pouze 2 dny v týdnu.
Simona Kubíčková a Jitka Krouželová - gynekologie Orlí - obě perfektní přístup. Kubíčková má věčně plno, Krouželová míň. Doporučuju 100% 🙂.
Z Reprofitu mám zkušenost s Hanou Pospíšilovou - špatná není, ale moc toho nenamluví.

jessika
9. dub 2016

Já za sebe nej doktorka, co jsem kdy měla napříč odbornostmi - Šárka Kutálková.

any_any
9. dub 2016

@radu1905 Lenka Knedlová http://www.gynekologieknedlova.cz Velmi milá, trpělivá, mladá a opravdu příjemná doktorka.

adypro
9. dub 2016

Doporučuji Šárku Kutálkovou a její kolegyni Ivu Hermanovou - gynekologické centrum Šárka.

bajana
9. dub 2016

Tiež chodím k mudr.Kutalkovej...super je aj spomínaná Mudr.Bartošová, mala by ordinovať niekde okolo Mendlaku

lenka27
9. dub 2016

Mudr. Nevrlka, anděl v bílém plášti. Ale bohužel tak rok zpátky už nebral, ale třeba se něco změnilo nevím

kattyd
9. dub 2016

Taky doporučuji Sarku Kutalkovou.

lenka27
9. dub 2016

a nechci se nikoho dotknout, ale Mudr. Lázníčkovou nedoporučuji, gynekolog by měl být nestranný, ctít práva pacientek a ne děsit je a odsuzovat a to ona teda umí.

korin
9. dub 2016

Dr. Kristina Lambieová 🙂

annaluciapetrzel
9. dub 2016

@radu1905 to jmeno tu nepadlo, ale MUDr Zalmanova. Vrele doporucuji. Hacek nad Z 🙂

radu1905
autor
10. dub 2016

Holky dekuju moc, uz jsem se poptavala a vesmes stejna situace, vsude plno a neberou se nove pacientky.. Budu i nadale zkouset .. :(

lucie0209
10. dub 2016

MUDr. Zlámal v Řečkovicích bere nové pacientky, je to sympaták a sestřičky jsou taky fajn. Má novou ordinaci a dobré vybavení. Osobně doporučuji.

domza
10. dub 2016

Také doporučuji Jitku Krouželovou z gynekologie na Orli. Perfektní přístup 🙂

vali90
10. dub 2016

@radu1905 V tom případě gynekologie na Orlí - tam berou nové pacientky. A vybrala bych si buď Kubíčkovou nebo Krouželovou.

mika251
10. dub 2016

Ja som u doktorky Kubíčkovej na Orlí a som spokojná, špecializuje sa na zmeny na čípku, čo som nevedela, ale padlo to vhod, keď som kvôli zlej cytológii musela na konizáciu - robila ju ona sama v lokálnej anestézii a za 5 minút bolo po všetkom.
Teraz som tehotná, zatiaľ všetko v pohode, ale niektorým ženám by sa mohla starostlivosť zdať nedostatočná - nerobí ultrazvuk pri každej poradni, len keď spomeniem, že mám nejaký problém /trebárs špinenie/. Ale ja som spokojná, je milá, keď je nejaký problém, dá sa s ňou o tom dobre pobaviť, dúfam, že tehotenstvo povedie do zdarneho konca.
Jediné, čo mi trošku vadí je, že i keď je človek objednaný, tak sa celkom načaká - pokiaľ nejdem vyložene ako prvá na ôsmu ráno, tak pol hodina žiadna miera :(
Ale inak odporúčam.

mariti
10. dub 2016

TAk já se přidávám -také chodím k Mudr. Kubíčkové na Orlí. Už asi 5 let, přes dvě těhotenství, a spokojená jsem pořád. že nedělá ultrazvuky pokaždé, tak to jsem byla spíš ráda. Jinak mi přijde rozumná. Vždy mi řekne, jaké jsou varianty,ale nic mi nenutí. A přitom je lidská. S tím čekáním, to je pravda a taky mě to štve. A pak ještě schody (kvůli kočárku). Ale jinak výhody jednoznačně převažují!

emada
10. dub 2016

Přes kamarádku jsem se dostala k Mudr. Nevrlkovi a musím říct, že lepšího doktora jsem za celý život nepoznala, je úžasný🙂

liko77
10. dub 2016

@radu1905 V únoru jsem se zapsala do Heliosu k MUDr. Bílkové a v pohodě. S přijetím nebyl problém, jsem sice jejich bývalá pacientka, ale nikdo se mě na to neptal když jsem tam volala jestli berou nové pacientky a objednávala se. Až pak jsem je na to upozornila kvůli kartě🙂.

lenka27
11. dub 2016

@emada ja mu říkám anděl v bílém plášti 😉

hankaros
11. dub 2016

@annaluciapetrzel MUDr. Žalmanová - souhlasím, je nutné zmínit, že se nestará o těhotné, těhotenskou poradnu má MUDr. Filová ve stejné ordinaci. S tou už tak spokojená nejsem a budu měnit, jakmile ot půjde..

emada
11. dub 2016

@lenka27 souhlasím🙂

bledulka84
11. dub 2016

@emada @lenka27 jen mu to občas kazí ta tmavovlasá sestra (nebo možná porodní asistentka), ta když má náladu, tak dokáže být celkem ostrá, zvlášť když chce člověk něco pořešit s panem doktorem po telefonu. Ale ta druhá sestřička, ta je taky anděl.

Strana
z2