icon

Dobrý gynekolog v Brně, poraďte

radu1905
9. dub 2016

Ahoj holky, byla bych moc rada za rady na nejakeho dobreho gynekologa v Brne .. Jsem tu uz patym rokem a potrebuji zmenit doktora, protoze mam vseho puvodniho stale na vs a tam se moc nedostanu. Takze bych chtela moc poprosit o navrhy na opravdu mile, sikovne a hodne doktory/-rky .. Muj je uzasny, ale je hrozne daleko fakt nemuzu stale jezdit 160 km daleko. Dekuju! Je to akutka!

Strana
z2
sariky
11. dub 2016

@bledulka84 tu cernovlasou mám ráda 🙂

bledulka84
11. dub 2016

@sariky a snažila ses přes ni někdy dostat na tel. konzultaci k doktorovi? Mě osobnostně mnohem víc sedí ta druhá, ale chápu, že každýmu může vyhovovat něco jinýho. Ale třeba je fakt, že když tam jdu s malou, tak na děti je milá 🙂

tulena
11. dub 2016

Urcite nedoporucuju dr. Hoškovou a dr. Antona, u obou jsem zazila vazny pochybeni. Neudelas chybu kymkoli v Reprofitu v gyn. oddeleni.

annaluciapetrzel
11. dub 2016

@hankaros aha to nevim, o mne se starala jako o tehotnou 🙂 a bez ni nevim nevim jak by vse dopadlo

lenka27
11. dub 2016

@bledulka84 ja s ni od jiste doby vychazim, ale vim jaka dokaze byt 😉 ja teda mela vetsinou v poradnach ji tu druhou vlastne moc neznam

lenka27
11. dub 2016

@bledulka84 ja se tam spis vetsinou ani nedovolam, myslim, ze kolikrat ten telefon ignoruje 🙂

Strana
z2