Dobrý gynekolog v Praze?

jitiss
25. dub 2016

Ahojky holky, chtela jsem se Vas zeptat jestli nevite o dobrem gynekologovi, ktery prijima nove pacienty? Mam zdravotni pojistovnu 211. Dekuji moc za odpovedi a pomoc pri hledani. 🙂

challidona
25. dub 2016

mudr ingr ale ne každému vyhovuje. ordinace na jindrisske, starší vybavení a ordinace ale kdybych se neodstehovala tak zustanu. jo a trochu vypada jak mr bean🙂))

xpila
25. dub 2016

Mrkni na Gynprofi v Katerinske. Komplet nové prostory, v každé ordinaci ultrazvuk atd. Nové pacienty bere víc doktoru, mají to i na webu.

lusesita25
25. dub 2016

Otazka je kam az chces za nim jezdit. Ja jsem registrovana tady http://www.gynekologiepocernice.cz
stridaji se tu asi 4 doktori a ja sem velice spokojena

pomi22
25. dub 2016

Co já vim tak přijímá na poliklinice parník Mudr. Slapničková ale nejsem si jistá pojištovnou . Kamarádka tam chodí a je spokojena.

versatilka
25. dub 2016

Mudr Vacek u Libeňského zámečku na P8. Příjemné prostředí i personál. Jsem tam moc spokojená.
Pojišťovnu bohužel nepotvrdím..

hani1234
25. dub 2016

Já jsem spokojená s MUDr. Renata Kavanová, poliklinika Národní

sweet81
25. dub 2016

@lusesita25 chodila jsem k paní doktorce Pánové dříve Barešové. Vždy byla ke mě milá byla jsem s ní spokojená do té doby než zanedbala můj stav v těhotenství, kdyby zareagovala jak měla, nemusela jsem porodit ve 30tt. Doktora jsem samozřejmě změnila.

xpila
25. dub 2016

@pomi22 K té jsem chodila přes 10 let 😕 Pak tam ale skončila.

lusesita25
25. dub 2016

@sweet81 ja prozmenu chodim k doktorce Mindžákové, a zatim dobry.

lenka3p
25. dub 2016

Já chodím k www.gynkrup.cz. Tři těhotenství jsme spolu zmákli, tak snad spolu budeme spokojeně válčit i dál 🙂

jitiss
autor
25. dub 2016

Dekuju moc holky 🙂

jitiss
autor
26. dub 2016

@lenka3p a ke kteremu lekari chodite?

pety91
26. dub 2016

Já chodím k - MUDr. Konstantin Inkov- v centru- Praha 1, za mě Pan doktor, nesmírně milý, šetrný a nečeká se u něj. 🙂 🙂

lenka3p
26. dub 2016

@jitiss Primo k "majiteli" - Dr. Krupsa.

petramatl
30. dub 2016

Já chodím do Ambicare na Praze 4, kde ordinuje sympatický pan doktor Gojiš 😉 Zjistil mi nález na čípku a musela jsem jít na seříznutí. Pan doktor zároveň operuje v nemocnici v Podolí a tam mi také zákrok osobně provedl. Nyní je vše v pořádku, stále k němu chodím na kontroly a nemohu si ho vynachválit.

adau
30. dub 2016

Mudr. Hourová na Žižkově, nemůžu si vynachválit :o)

1nelinka
30. dub 2016

Taky jsem dlouho hledala a nakonec jsem vybrala http://www.gynclin.cz/ a jsem hrozne spokojena platila jsem jen registracni poplatek asi 300kc a pak uz jen zrcadla jinak nic..maji vyborne nadstandartni vybaveni, jsou sikovny, ochotny a nejvic mi vyhovuje obednavani prez jejich obednavaci formular.. Plus posilaji elektronicky vysledky a i recepty..chodim k doktorce Klimove na kterou jsou skvele recenze.. Ale zalezi kde bydlis ja to tam mam 5min autem a i podle toho jsem vybirala

krupka79
10. kvě 2016

Já také chodím k panu Gojišovi! Je strašně milý a vyzařuje z něho pozitivní energie. Doporučuji ho všude, kudy chodím 😀 Pro více informací přidávám odkaz s jeho profilem: http://ambicare.eu/praha4/lide/gojis

saraca
21. čer 2022

Ja Ambicare nedoporučím: Zaplatite 4500 za tehotenskou kartu, z toho je vetsina hrazena vzp, doktor vam rekne, ze je to spis za ultrazvuky. Ok, tak jdem pocitat. Zatim jsem tam byla 5 krat- a cena jednoho utz je 500,–. a to jsem uz v 31 tydnu. Kdyz jsem chtela objednat v mezicase a ne az za 4 tydny, neobjednali me, ze pry to neni potreba. A to i pres to, ze se mi neco nezdalo a chtela jsem zpravy z vysetreni, ktere mi predtim nedali. Takze castka ani kontrola pacientky neodpovida castce. Za mne zklamani. Ultrazvuk? Stary. Kvuli divnemu obrazu a nejistemu komentari k obrazu lekare, jem jela do Melnika na novy screening. Uplne jine vybaveni a krasne a presne zobrazeni bez buh vi jakych stinu. Za me je kazda navsteva tam stres. Na dotaz, zda mne mohou objednat drive- sestra rekla ze ne, ze tehotnych je tu hodne. Tak ji rikam za 4500 tisice na obdobi tehotenstvi me neobednate? To je zvkadtni pristup. No takze az budete chctit at s vami nekdo mava a to i kdyt platite, bezte tam. Ono karma je zdarma, tak to co davaj se jim dostane. Asi jde i o to, ke komu chodite, ale za me sestra a doktor nic moc. Mrzi mne to, protoze ja jsem ve stresu a nemohu to ovlivnit, jelikoz nyni mne tehotnou zadny gyn nevezme. Sla jsem tam na doporuceni rodiny a pravujici tamni lekary ale byl to hluboky omyl. Mohla bych vypravet situace ale to by bylo na dlouho. Dalsi utz, uvidim zda vubec budu chtit videt, sebou uz beru pritele, protoze ten pokud tam bude neco spatne, to zastavi.

saraca
21. čer 2022

A pokud nejste tehotna, platite 1600 i jdyz tam pujdete jen jednou za rok.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru