Gynekolog/ička v Praze. Poraďte
Ahojte holky, snazila som sa najst podobnu temu no bohuzial som nenasla 😉 Z vasich skusenosti nevite prosim nejaku dobru gynekologicku ambulance ( gynekologa,genekologicku ) v Praze. Viem ze mozno je to trosku smiesne ale ja mam panicky strach z lekaru no bohuzel musim ist na vysetrenie kedze mam problemy s menstruacii. Dekuji moc
Mudr. Hynek, Hynkova st. i ml., Cerna ..... Krkonoska, Praha (maji svoji ambulanci v dome, je soukroma) - jsem s nimi moc spokojena
Ahojky, já můžu doporučit - MUDr. Nouzová, Gyncentrum. Je výborná, vždy usměvavá a moc hodná.
dakujem Vam holky, budem musiet si uz vybrat no moc a moc se bojim 😉 Proste potrebujem lekara ktory ma aj psychicky podpori 😀
přidávám se k marjama: do Gyncentra chodím už několik let, moje mudra šla na mateřskou, tak jsem začala chodit k MUDr. Nouzové a jsem spokojená. opravdu příjemá, ochotná... akorát nevím, zda v Gyncentru přijímají nové pacientky, když jsem se ptala v září (kamarádka hledala jiného lékaře), tak nebrali ☹ . alektyž tak tam zavolej a optej se.
Tak to jsem ráda, že nejsem sama, kdo má hrůzu z ženských lékařů. Jezdím do Prahy k dr. Kosovi a nedám na něho dopustit. http://www.znamylekar.cz/16677/mudr-kos-mirosla...
MEDA na Bulovce, jsem tam spokojená už xx let, zachránili mi tam těhu, když jsem měla jít na revizi a můj pan doktor řekl - počkat, počkat...a petr už má dva roky. takže jsou tam profíci, hodní, je tam klid, příjemné prostředí....tak zkus.
@berenika39 dekuji moc, to som rada ze pocujem chvaly aspon na nejakych lekaroch. Kazdy mi rozprava len smutne pribehy a ja sem plna strachu ☹
nenech se negativně ovlivnit, je to tak, že smutné příběhy se propírají, mluví se o nich, ty dobré zkušenosti se tak rychle nešíří a pak to vypadá, že je všechno špatně....jestli máš bulovku na dosah, zajdi tam, klidně řekni, že jdeš poprvé, oni jsou profesionálové, nic je nezaskočí, na recepci ti všechno vysvětlí a objednají tě, pokud budeš chtít akutně, pokud ti zrovna ted něco je, vezmou tě hned.
Ja sem uz u gynekologa bola asi tak pred 6 rokmi lebo mam strasny problem s menstruaciou ( mam take bolesti ze ani 10 ibalginou nepomoze ) a strasne sa nafukujem. Doktor ma vysetril a povedal nieco o zdeformovanej maternici a ze sa to vyriesi porodom. No ja uz mam dost tie bolesti su na nevydrzanie a predsa to bolo uz davno tak by som chcela ist za nejakym ozaj odbornikom aby som vedela nacom som. No strasne sa bojim aj vysetrenia aj vysledku.
@niccky.z představ si tu úlevu, až se dozvíš, že to není nic závažného, že se to dá řešit, že ti nebude každý měsíc špatně....
@berenika39 to je moja najvacsia motivacia, lebo uz mam tej bolesti dost, je to strasny. Dekuji za podporu
@niccky.z Recept bohužel nemám, kéž bych měla. Snad jen najít bomba doktora. Vadí mi doktoři obecně, asi druh nějaké sociální fobie :-/.
Já třeba u zubaře nebyla od základky, razítko do průkazky jsem si nechala dát s tím, že po porodu určitě půjdu na prohlídku. Pobyt v porodnici byl pro mě utrpení, celý týden jsem tam probrečela. O průběhu celého IVF ani nemluvím, prim. Brandejská byla naštěstí úžasná. Teď je Anička nemocná (odmítá papat) a já se klepu strachy, abych s ní nemusela do nemocnice a modlím se, aby tam s ní kdyžtak vzali manžela. Těžko se to popisuje.

MUDr. Březinová, GynFem