icon

Gynekolog v Brně, doporučíte?

princezsverunka
24. led 2016

Holky doporucite mi nějakého doktora- doktorku?Nikoho neznám a raději se ptám tu at nezajdu ke špatným...Kdyby to bylo v Židenicích, Julianově bylo by to fajn🙂)Dekuji

katyxq
24. led 2016

Jde o to, do je pro tebe dobrý gynekolog. Já si nemůžu vynachválit dr. Lázničkovou z CENAPu na Vodní - je proti potratům, přemíře vyšetření v těhotenství, hormonální antikoncepci i plošnému používání "léčebných" hormonů, preferuje PPR, bylinky.

princezsverunka
autor
24. led 2016

Nejsem typ na bylinky to ne 🙂nikomu to neberu ale já na tohle nejsem....Doktor co poradi,pomůže při otěhotnění bude se snažit pomoct..Sestra ma doktorku a ta je desna je těhotná a průkaz ji dávala pozdě,nechtěla ji napsat ryzikove ..Nepotřebují úžasného ale schopného co se bude snažit vyřešit problem

pe_ma
24. led 2016

@princezsverunka chodím k dr. Vaculíkové v Kohoutovicích a jsem velmi spokojená...nevím, jestli bere nové pacientky...

gabidesign
24. led 2016

Chodím do Heliosu. Konkrétně k MUDr. Bílkové a jsem moc spokojená.

camperses
26. led 2016

Já jsem loni v listopadu zkoušela do Kohoutovic, ale tam už prý neberou, nicméně mě odkázali na doktorku Hanu Petrovskou v Novém Lískovci, ordinaci tam má nověji, takže nováčky ráda přibírá, je právě super, že není tak časově vytížená a objednám se k ní tedy kdykoliv kdy potřebuji...i když připomínám, že jsem u ní teprve tři měsíce, co jsem těhotná 🙂 Je velmi příjemná (stejně tak mladá sestřička), do ničeho nenutí, jenom nabídne a respektuje moje přání. Ultrazvuk mi zatím dělala pokaždé a mohla jsem si také vždy koupit fotečku 🙂

lynnuska
26. led 2016

chodím k paní doktorce Kudové, Poliklinika Starý lískovec, zastávka Osová. Jsem tam moc spokojená. Paní doktorka je velmi ochotná, poradí se vším. Po 3 měsících snažení jsem za ní přišla s tím, že si myslím, že nemám OVU a okamžitě jsme to začali řešit. Neodpálkovala mě jak někteří, že až po roce snažení.

kessa
26. led 2016

@princezsverunka MUDr. Nevrlka na Kuklenské (židenice), je skvělej, ale má myslím plno. Každopádně můžete zavolat a zkusit to, třeba zrovna nějaké místečko má..

kalipso
26. led 2016

Za sebe doporučuji paní doktorku Ladislavu Haraštovou (Vídeňská 55), vždy vše ochotně řešila a nic nepodceňuje, ale ani nic nenutí.

markyska88
26. led 2016

@princezsverunka ahoj, já chodím do Gynfitu v centru na Jiráskové ul k paní dr. Svojanovské a jsem moc spokojená. Má i super sestřičky 🙂 je mně líto, že už mi u ní teď skončily pravidelné těhotenské poradny a už jsem byla převelena do porodnice, chodila jsem tam moc ráda 😀
Je fakt, že dobrej doktor se pozná až při problémech, já teda žádné extra velké problémy nikdy neměla, jen někdy to byly vleklé opakující se záněty a můj předchozí gyndr mi vždycky nasadil nějaké léky, čípky apod. a vracelo se mi to třeba rok, až paní doktorka Svojanovská mi zkusila nabídnout i jiné alternativy než jen klasické čípky z lékárny a opravdu mi to pomohlo. Jako u jediného gynekologa jsem zažila, že mi vyšetřila i prsa a instruovala, jak si je mám sama vyšetřovat. Taky vzala vážně v potaz rodinnou anamnézu a poslala mě i na nadstandardní genetické vyšetření, což můj předchozí lékař vůbec neřešil.
A co oceňuji teda uplně nejvíc je emailová poradna. Většinou ještě ten den (i když je třeba víkend..) mi na můj dotaz odepíše.
Tak přeji šťastnou ruku při výběru 😉

princezsverunka
autor
26. led 2016

@markyska88 to se mi zamlouva a zní skvěle🙂))mrknu na NET na všechny🙂) děkuji všem snad najdu nějakou pravou