Gynekolog v Ústí nad Orlicí, máte tip?

pajule33
13. lis 2015

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit ohledně gynekologa v ÚO. Jsem nespokojená s péčí mého stávajícího lékaře a jeho přecházení všech problémů. Máte nějaký tip na dobrého lékaře z okolí Ústí? Jaký máte názor na MUDr. Pilaře? Máte některá zkušenosti s gynekologickou ambulancí přímo v nemocnici?
Moc děkuju za informace

hany_bany
13. lis 2015

No já "chodím" k Dr. Pilařovi, ale jak je to gyn. ambulance, tak jsem ho tam ještě nezastihla 😀 Přešla jsem tam někdy v březnu nebo dubnu a to byl v Hradci na stáži, pak býval na porodnici nebo měl dovolenou... Setkala jsem se s ním v porodnici na vizitách a to mi přišel v pohodě - příjemný, ale i profesionální. Myslím, že k němu chodí i @aarriel ta Ti třeba zodpoví líp. Jinak s gyn. ambulancí jsem spokojená, sestřička moc milá, akorát je nevýhoda, že nemusíš natrefit vždycky na stejného doktora, jako se to stalo zatím vždycky mně. Měla jsem teda vždycky štěstí na jednu mladou doktorku, co ho zastupovala, teď si teda nemůžu vzpomenout na jméno, ale ta byla moc fajn.

aarriel
13. lis 2015

Ahojky. Já chodím do gynekol. ambulance v nemocnici a jsem tam spokojená. Můj ošetřující doktor je Dr. Pilař a dokonce jsem měla štěstí, že jsem ho měla i porodu. Jako je fakt, že když chodíš k jednomu ošetřujícímu, že ho tam nemusíš vždycky mít, ale zase tě kdykoliv ošetří a nemusíš řešit dovolený a záskoky a když něco, tak jsi v nemocnici a vlastně i v porodnici, takže tam všechno je po ruce. Nevím, jestli už ji rodila nebo ne, pro mě byla velká výhoda, že když jsem ležela na gyndě nebo na porodnici, tak jsem vlastně všechny dr "znala" a pro mě to bylo takový osobnější a taky všichni znali moje záznamy, nebyl problém s nějakou kartou a posílání výsledků tvému lékaři, protože si to tam předají. Za mě můžu doporučit.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru