icon

Jak vybrat dulu v Jihomoravském kraji? Vaše zkušenosti a tipy

ashantinowako
10. zář 2023

Zdravím všechny,

chtěla bych se zeptat, zda má někdo z Vás nedávné zkušenosti s některou z dul viz níže, případně pokud jste se rozhodovaly mezi vícero proč jste si vybraly zrovna tu jednu 🙂

Děkuji

1) Petra Sušická
2) Zuzana Vychodilová
3) Hana Ryglová
4) Lucie Hýblová
5) Míša Kýrová

jana_zofie
10. zář 2023

Měla jsem Zuzku a byla moc spokojená. Hele... já se držím poměrně při zemi. Potřebovala jsem podporu, oporu a případně někoho, abych tam nebyla sama, kdyby muž musel hlídat malou. Děsí mě přemíra alternativních věcí, takže mi asi vyhovovalo, že její profil vypadal hodně rozumně (chtěla jsem pokud možno přirozený porod a případně ambulantní nebo zkrácený pobyt, ale prostě mě netáhnou zpracování placenty, aromaterapii beru jako příjemné zpestření maximálně a moje povaha předurčuje jakýkoli pokus o hypnózu k neúspěchu). A dostala jsem mnohem víc. Vážně byla úžasná. Rozhodně pomohlo, že jsem ji měla s sebou, byla milá, klidná, podporující, ale k věci. Takže mi pak díky ní i došlo, že vlastně jdu proti kontrakcím, což byl ten důvod, proč tam furt trčím. Uklidnila jsem se, uvolnila, aplikovala techniky, co jsem si zkoušela a začla se konečně otevírat. Kdybys chtěla, můžeš mi napsat PM.
Bohunice, únor 2022, 2. dítě

jana_zofie
11. zář 2023

dej pak vědět, pro koho ses rozhodla a proč. Zajímá mě to. I pro kámošky a tak...

ashantinowako
autor
12. zář 2023

@jana_zofie určitě dám 🙂 děkuji za příspěvek

ashantinowako
autor
2. říj 2023

@jana_zofie Ahoj tak nakonec jsem náhodou narazila na Terku Koutskou a po osobní schlzce jdu do toho s ní 🙂 sedly jsme si i lidsky takže další duly oslovovat již nebudu 🙂

- zde odkaz na její stránky https://www.navlnachmaterstvi.cz/