icon

Mulacova nemocnice Plzen - čerstvé zkušenosti?

wiewiora
24. dub 2019

Mulacova nemocnice Plzen. Nekdo nejake cerstve zkusenosti?

leitlova
•
24. dub 2019

@wiewiora s porodnici mám z listopadu minulého roku a nemůžu si to tam vynachválit. Jiná oddělení neznam.

wiewiora
autor
•
24. dub 2019

@leitlova Dekuji. Jaky je pristup personalu? Slysela jsem z jedne strany,ze jsou tam dost prisne sestry a od jineho cloveka ze je to tam skvely

pavlina212
•
24. dub 2019

@leitlova Chtěla bych se zeptat, jestli je hekárna stále společná pro více rodiček a tatínci tam nesmí? Mám to z doslechu, tak se ptám na tvou zkušenost.

babanci
•
24. dub 2019

Moje dcera tam rodila pře třemi lety a za 8 týdnů zase bude. Má tam kamarádku sestru na sále a já zase na novorozeneckém. Nevím teda, jestli je to tím, ale, byli tam moc milí.

lery92
•
24. dub 2019

@wiewiora hrozný , přísahám

pavlina212
•
24. dub 2019

@lery92 Muzes konkretneji, prosim? Treba jen do zpravy...

wiewiora
autor
•
24. dub 2019

@lery92 Proc hrozny?

leitlova
•
25. dub 2019

@wiewiora za mě byl personál skvělý. Ano člověk může narazit na blbce co nemá svůj den, ale to se může stát všude. Sestry za mě skvělé. Poradili a pomohli se vším. Nic nebyl problém. Samozřejmě ve chvíli kdy je večer a oni jsou tam dvě a do toho porody, tak nepřijdou hned, ale jakmile mají chvilku tak naklusou okamžitě.
@pavlina212 já na hekarne nebyla. Ale když jsem tam byla na prohlídce, tak na hekarne byly dvě postele a říkali, že pokud se tam sejdou dvě a tě druhé tatínek nevadí, tak není problém aby tam s vámi byl. Jinak porodní boxy už jsou dva samostatné pokoje. 😉

wiewiora
autor
•
25. dub 2019

@leitlova dekuji

lery92
•
Autor odpověď smazal
•
lery92
•
25. dub 2019

Odpověď odeslána do SZ
@wiewiora

matepeta
•
25. dub 2019

Sakra cetla sem nejakou prsernou recenzi ale nez sem stacila docist byla smazana 🙈 hele ja sem tam rodila 2x.. Naposled pred rokem zrov a kdyz zavirali porodnici.Den po porodu zacali vyklizet. Ted sou tam porodni boxy.Rodila me stejna porodni baba.Pani s ruzi na noze)... Ja mam teda dobrou zkusenost... Dala mi na vybranou jesli chci klistyr - nedala sem.si ho... Pri porodu u prvniho me nastrihli pac museli a ted ne i kdyz uz sem mela namale.Pa se namakala abych se neroztrhla.Dali mi navybranou jak rodit i na porodni stolicku sem mela jit ale to uz nebylo v mejch silach slezat.... Mala byla semnou dlouho..Hned sem ji kojila....na sestinedeli v pohode... Proste vsude je neco..Tady aspon nemusite s detma nikam litat ale vse zaridi personal...

lery92
•
25. dub 2019

@matepeta jo já to smazala a poslala jsem to paní do SZ .
Tady nevíte kdo to čte ...

matepeta
•
25. dub 2019

@lery92 tak kazdy by rad vedel o zkusenostech?

lery92
•
25. dub 2019

Ráda pošlu svou zkušenost do SZ , zažila jsem tam věci podle kterých by mohli prostě zjistit , o koho jde (hlavně proto že mě tak vytocili lhaním a chováním že jsem to řešila i stížnosti .

Jen tedy všeobecné informace , které by Vás mohli ,, naťuknout " k nějakému rozhodnutí :
1) doporučuji sledovat fb , konkrétně ofiko stránky , kde píše recenzi jistá paní Vintrova a já toho , co popisuje byla svědkem.Podepisuji se pod ní !
2) jděte se podívat na ten nově zrekonstruovaný zázrak .Asi byly penízky jen na 4pokoje , které samo nafotili a prezentují ...ostatní škoda mluvit
3) víte že mají čerstvou akreditaci ?Víte že bojují za každý porod ?
4)Potkali jste se někdy osobně s primářem MUDr Knaizlem ?Vřele doporučuji ...bezvadný chování hovádka .
5)sestry z gyndy oddělení hruuuuuuzny chování .
6)každá komplikace u děťátka se řeší jeho převozem do FN
7)nerespektují porodní plány
8)ve finále jsem vděčná za zkušenosti , které mnohé z Vás snad mine ...protože odpověď na otázku FN či Mulač znám a nikomu nevnucuji.

Rozhodně ne Mulač , člen skupiny Privamed

leitlova
•
25. dub 2019

@lery92 máš pravdu, že primář Knaizl je teda doktor k pohledani. Ale já se snažila chodit k doktoru Kapounovi a toho si nemůžu vynachválit. 😀 A je taky pravda, že sestry z gyndy nejsou nic moc. Měla jsem kontrakce o půlnoci a rozchazela jsem je na chodbě. Když jsem se sestry zeptala zda bych mohla jít do sprchy, tak mi řekla, že můžu, ale že nejspíš nepotece tepla. ☹️ Takže sestry na gynde nejsou eňoňuno. Ale sestry z neonatologie byly naprosto super a s nima člověk přijde po porodu do kontaktu víc.

korneliusa
•
25. dub 2019

Včera jsme byli na setkání s primářem a podle toho, co jsme si tam vyslechli za moudra, tam ani nepáchnu.

korneliusa
•
25. dub 2019

Ale jako, porodní sály mají pěkný, no.

babanci
•
26. dub 2019

Ony sestry jsou protivné tak nějak všechny. Ale já jsem taková drzá, klidně jim to řeknu, že jsou nepříjemné a ať teda nejsou, že se mi to nelíbí. 😀

lery92
•
26. dub 2019

@korneliusa 😂😂😂 vidím a slyším to v zivejch barvach

jane46
•
26. dub 2019

2015 laparoskopie cysty
2016 prvni porod
2018 druhy porod
Za me bych tam sla klidne rodit znovu a doporucuji.
Ma svoje pro a proti, ale pro me prevladaji klady.

zuzinka6
•
3. črc 2019

@lery92 prosim taky posli, chystam se tam rodit