Mulačova nemocnice/porodnice Plzeň - zkušenosti
ahojky,chci se optat,jaké máte nejnovejsi zkusenosti s touto porodnici?
Velice děkuji za příspěvky😉
Ahoj. Taky se trošku zaháčkuju. Mám termín v listopadu a jelikož to tam mám nejblíž, tak pokud to půjde, tak chci rodit tam. :D Jsem na to zvědavá. Teďka budou mít zavřeno, kvůli rekonstrukci porodních sálů. Tak uvidíme, jestli to tam nějak zvelebí. :D
V roce 2015 jsem tam díky císařskému řezu ,,porodila''' dcerku (nepostupující porod) .Práce lékařů před porodem i po byla suprová vše ochotně vysvětlili se vším poradili co a jak 🙂 .Na pokoji šestineďělí to bylo také velice příjemné,palec nahoru 👍 dávám hlavně za rodinné prostředí (nový sprchový kout a wc na pokoji pouze 3 lůžka).Sestříčky se o miminka krásně starají vždy mě dcerku na kojení přinesly převlečenou,přebalenou,vyvoňenou :D a také jim nedělalo problém pomoci a vysvětlit co a jak .Takže za mě Mulačovka TOP 😊.Do Fn Lochotín bych nešla z mých zkušeností i zkušeností kamarádek vím,že to tam opravdu chodí jak na běžícím páse a lékaři/sestry poté nemají čas nic vysvětlovat ani poradit 😢.
také se přidám a těším se na odpovědi, termín mám v říjnu 🙂. Zajímá mě hlavně, zda je možné mít u porodu 2 osoby (manžela a dulu), jestli respektují porodní plán, je možný bonding, jak to potom chodí na šestinedělí? Je miminko celou dobu s maminkou? Podporují kojení? Jak se tváří na přirozený porod po předchozím císaři?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte teď některá čerstvou zkušenost s touto porodnicí. Moc díky 🤗
2015 laparoskopie cysty, 2016 porod a 2018 dalsi. Za me uzasna nemocnice, kde treba trochu starsi prostory naprosto vykompenzuje pristup personalu. A jestli si dobre pamatuju, probehla tam rekonstrukce salu. Urcite doporucuji. Jo a nabizi prohlidku pred porodem. To bylo super, clovek vedel do ceho jde a proplaci to pojistovna.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak to tu je s gestacni diabetem, zda porod vyvolávají a kdy? A co když je dítko KP. Čeká se se sekcí do TP?

Ahoj, novější sice ne. Ale byla jsem tam před dvěma lety=) Za mě super, jak péče o maminku tak i péče o miminko =) I co se týče ,,komplikací´´ tak vše v pohodě. Dcera měla inkopatibilitu AB0 a přišly na to ihned, takže dcera nemusela podstupovat výměnu krve =) a co znám holky tak vždycky jsou spokojené=) oproti Lochotínu