Plánovaný cs v Hořovicich. Máte info, co a jak?

14. led 2020

Ahoj, mám několik otázek týkajících se plánované sekce, která mne nejspíš čeká. Kdy jste šly na plánovanou sekci (jaký týden) a kdy vás pak pustili domu? Máte zkušenosti s porodnicí v Hořovicich? Má se tam nastupovat den předem, co ten den dělají? Co vaše psychika? Díky

uzulka
14. led 2020

Ahoj rodila jsem v Horovicich teď 16.1 to bude 5 let 😊Cs byl naplánovaný na 19.1 ale malá si řekla o pár dní dřív, nemohla jsem si vybrat lepsi porodnici, všichni moc milý a hodný, lezela jsem tam 4 dny, domů bych šla dříve ale lezis 1 den na Jipce kvůli operaci, pak samozřejmě jak se rozkojis, já si nechala dávat spinalni anestezii, malou jsem po porodu hned viděla a mliko jsem měla hned co mi ji doktor vyndal 😁, na to že se říká že po Cs trvá laktace déle tak já měla mlika, že nevěděla co s tím, jinak operace samozřejmě není nic příjemného, nejhorší je sednou si což tě budou nutit co nejdřív, budou ti nabízet léky na bolest ale já jsem to v pohode vydržela jen ten první den jsem měla, nechtela jsem i kvůli mléku malé aby tam neměla chemii, ale uvidíš sama jak se budes cítit já mám vysoký práh bolesti mi přijde, takže se to dalo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru