icon

Podolí. Vyžádání CS?

nevima
8. zář 2019

Ahoj, prosím měla jste některá na svoje vyžádání CS v Podolí? Případně jak to proběhlo? Děkuji. 🖤

katherine177
•
9. zář 2019

Bez nějakého důvodu neudělají, musí být třeba zdravotní důvody, ne na žádost

nevima
autor
•
9. zář 2019

@katherine177 děkuji, bude stačit placenta 16mm v porodnich cestách, cysta na levém vaječníku a předchozí konizace děložního čípku? 😂 Mame toho dost, jen chci aby byl porod oka a dite v pořádku 🖤👌🏻

zmrz_lina
•
9. zář 2019

V Podolí budou rádi, že můžou plánovat. Důvod si vždycky k sekci najdou, aby to papírově obhájili.

nevima
autor
•
9. zář 2019

@zmrz_lina taky jsem slyšela, že Podoli je právě zastáncem císařů 🤷🏻‍♀️

pabka
•
9. zář 2019

@zmrz_lina dobrý blábol

pabka
•
9. zář 2019

@nevima možná ze častěji volí císaře, ale na požádání od stolu bezdůvodně ho tedy nedělají.

nevima
autor
•
9. zář 2019

Dnes jsem dostala doporučení od své gyn na CS pro placentu v porodnich cestách. Sama mi řekla ze to bude nejlepší a at si stojím za svým. Uvidím v pátek v Podoli 🖤 jen se tam nechci hádat 🤷🏻‍♀️

pabka
•
9. zář 2019

@nevima pokud mas doporučení, tak si myslím, ze nebude problém.

zmrz_lina
•
9. zář 2019

@pabka když myslíš 😉

nevima
autor
•
9. zář 2019

@zmrz_lina vlastní zkušenost? Něco bylo zle?

zmrz_lina
•
9. zář 2019

@nevima já ne, já naštěstí nejsem z Prahy, tak jsem o pražských velkochovech ani nemusela uvažovat. Ale jsem z okolí, známých v Praze mám dost a stačí číst třeba i rozhovory s podolskymi lékaři.

nevima
autor
•
9. zář 2019

@zmrz_lina četla jsem ten z primářem z minulého roku a jsou pro CS naklonění, tak jak budu vědět v pátek napíšu sem at mají i jiný info, děkuji 🖤

betelgeuzz
•
9. zář 2019

placenta v porodních cestách by měla být důvod pro CS, na to snad žádné doporučení nepotřebuješ. Já ji měla v cestách v půlce těhotenství, tak jsem řešila, jestli se vytáhne, nebo ne.

nevima
autor
•
9. zář 2019

@betelgeuzz právě ji tam ma taky, jde mi spíš o to zda je s nima normální domluva. Nechci se tam s nikym hádat o tom jak chci rodit 👌🏻děkuji 🖤