icon

Porodní asistentka Brno, která dělá poporodní péči

m_tina
17. dub 2019

Poradíte poradní asistentku z Brna nebo okolí, která dělá poporodní péči a není až moc alternativní? Doprovod k porodu asi nehledám, tam budu mít ráda jen manžela, ale chtěla bych porod řešit jako ambulantní, takže mi jde o péči o mě a o miminko po porodu, tzn screening a vyšetření. Doufala sem, že to vyřeším s pediatrou, ale ta se na to netváří :/ ráda bych někoho, kdo není vyznáním lesana a pochopí, že jsem typ člověka, co respektuje sebe a doktory a nejde hlavou proti zdi a davu...jestli je to pochopitelné, jak to myslím...

když jsem začala googlit, seznam PA v Brně je fakt dlouhý a scházet s každou asi není úplně nej řešení, když mi jde hlavně o tu poporodní péči...

hezz17
•
17. dub 2019

Screeningy a vyšetření jsou věc pediatra. Ne PA

m_tina
autor
•
18. dub 2019

@hezz17 no kdyz je pediatr odmita, muze je udelat PA, kdyby to tak nebylo, nebudu se na to ptat 🙂

m_tina
autor
•
20. dub 2019

prosím, opravdu nemáte nikdo nějakou radu, zkušenost, připomínku? děkuji!

haaczek
•
24. zář 2019

Sehnala jste nakonec nějakou dobrou PA? Taky řeším pečí po ambulatním porodu. Děkuji.

m_tina
autor
•
25. zář 2019

@haaczek byla sem domluvena s Ladkou Rysavou z mamicentra, ale nakonec mi vse delala pediatra... ale Ladka je super, byla sem za ni na jedne konzultaci