icon

Porodnice Krč, neboli Thomayerova porodnice

lucias1
28. led 2007

Ahojky...Nevím jestli tohle téma tady už někde je a jestli je tak se omlouvám.
Chtěla bych vědět veškeré zkušenosti maminek s touto porodnicí.
Předem děkuji za odpovědi.

wafik
2. bře 2008

babara: myslím, že určitě ne-e... když jsem jednou byla v Krči s nějakými problémy, tak jsem na ní čekala - a přišla hezky v zeleném, ve kterém chodí doktoři nahoře na porodním sále😉 a pak jsem ji tam s ostatními doktory nahoře i viděla, když jsem seděla na monitoru🙂

marcet
2. bře 2008

jahoda1975:noční byla klidná a plno včera rozhodně nebylo,dokonce mělo jít hodně miminek dneska domů;)

babara:jojo je i na sále,ale doktoři to mají rozdělené,jeden má třeba měsíc poradnu,jeden dělá vizity na šestinedělí,další je na pooperačním a další na sále...a když pak slouží,tak jsou ve službě tři a ty to mají také pak rozdělené...takže neboj🙂

wafik: a co ty a mrňous?🙂

wafik
2. bře 2008

marcet: pořád 2v1, vůbec se mu nechce ven😕 přemlouvám ho, ale asi jsem mu pořád ještě nenabídla tu správnou motivaci😉😀

marcet
2. bře 2008

wafik:však ono až se mu bude chtít,tak dá o sobě patřičně vědět😀 Takový ty indukovaný porody podle mě nejsou vždy to pravé...hlavně když je to třeba 38 týden atd...
A jdeš ještě nějak do poradny nebo Ti řekli že až to na Tebe přijde máš jet rovnou do porodnice ?;)

wafik
2. bře 2008

marcet: jj, ještě jdu do poradny - když jsem tam byla ve čtvrtek, tak mi říkali, že teď budu chodit častěji a pozvali mě hned na pondělí🙂 předpokládám, že pak asi půjdu ještě jednou... a pak už si mě tam asi nechají... kdo ví, nabyla jsem ten dojem... v tomhle mi přijde, že doktoři moc sdílní nejsou... řeknou, že ještě nic, že se nic neděje... a to je asi všechno, co dle nich potřebuju vědět😀

wafik
2. bře 2008

asi berou, že tohle musí rozhodnout oni, coby odborníci... a já se pak budu muset přizpůsobit😉😀 to ale neznamená, že si stěžuji - zatím jsem měla štěstí, byli vždycky víc než milí a docela sdílní... měla jsem z toho větší strach, hlavně když jsem viděla ty zástupy těhulek🙂

bramburka
2. bře 2008

no asi se jich zkus zeptat, jestli uz by se emelo vyvolávat?

wafik
2. bře 2008

no to já už samo naťukla ten minulý čtvrtek😀 ale zatím nechtějí, že není důvod (UTZ i monitor oki), že spontánní by byl lepší... však to znáš🙂 teda... vlastně Ty asi ne-e, to spíš Monča...😀

babara
2. bře 2008

Tak Jahudko, zlom vaz! Preji co nejpohodovejsi a rychly porod, pak nezapomen napsat vsechny dojmy.

moncicak77
3. bře 2008

Jo jo Jani,ja to znam....zazila jsem to a malej si to radeji vcas rozmyslel sam 😀 😀

marcet
3. bře 2008

Snad se nebude Jahudka zlobit,ale hlásím,že včera porodila Lukáška🙂

wafik
3. bře 2008

tak to je super... posíláme velké gratulace!!!🙂

babara
3. bře 2008

Jeee, to je super, tak si Lukasek dal rict, ja jsem si rikala, ze by jeste stihla napsat, kdyby sla az dnes, mela jsem tuseni 🙂
Marcet a vis nejake podrobnosti??? Ja jsem hrozne zvedava 😅 Bylas zrovna ve sluzbe?

marcet
3. bře 2008

wafik: vyřídím,ve středu jdu na denní..to tam ještě budou 🙂Co dneska v poradně?
babara:byla přijatá někdy okolo půl třetí myslím a malej se narodil ve 21.21...tedy myslim,nějak si to nepamatuju,jelikož o mojí noční se narodilo osm dětí a z toho 2.3 jich bylo celkem deset.
Měl 3620...nechávala jsem jí ho na pokoji...a myslim,že dobrý..je pěknej 🙂
Určitě tady pak napíše více🙂

wafik
3. bře 2008

marcet: kromě toho, že jsem poznala zase novou paní doktorku🙂 (MUDr.Vacková) žádné novinky... všechno při starém... takže ve čtvrtek jdu na poslední kontrolu + dozvím se, kdy nastoupím... buď hned v pátek nebo pak až v pondělí... prý podle aktuálního nálezu🙂 naděje si moc nedělám, že by se to někam hnulo (i když paní doktorka na mě zkoušela nějaké "hmaty"😀), takže spíš počítám s tím pátkem... aby měli dost času na to vyvolávání😝

marcet
3. bře 2008

wafik:jo,ta sloužila celý víkend 🙂Tak budu držet palce,třeba si tě tam už ve čvrtek nechají....ale hlavně se nestresovat nebo tak něco..ono to přijde 😉

wafik
3. bře 2008

marcet: to doufám😉 že přijde😀 přiznám se, že mi ani tak nejde o to, že jsme pořád 2v1, to snáším docela v poho... dokonce se o víkendu konaly i nákupy v Ikea😀... spíš se bojím o mrňouse, aby se mu pak něco nestalo, když tam bude tak dlouho... no a taky aby nedorostl obřích rozměrů a já byla schopná ho porodit😀

marcet
3. bře 2008

wafik: neboj🙂

lennyna
3. bře 2008

Tak gratulace Jahů k Lukáškovi 🙂
Dneska jsou to tři měsíce, co Anička v Krči vykoukla 😀
Wafik neboj, maximálně budete s prďolkou v televizních novinách na Nově 😀 😀

wafik
3. bře 2008

lennyna: tak to je snad ještě horší... vyhlídka😀

danca27
3. bře 2008

Jahudko super tak vidíš tak si to zvládla 🙂...veliká gratulace musíš pak napsat jaký to bylo🙂 😉 😉 😎

bramburka
3. bře 2008

Jahůdce gratuluji, jo jo holky, v neděli to byly 4 měsíce co jsme se tam trápily my... 😵

wafik
5. bře 2008

tak už tady máme středu... a mrňous pořád nikde... no já se mu zase nedivím, do té zimy... komu by se chtělo😀 stejně je to zvláštní - já se drala na svět o 6 týdnů dřív... jsem se nemohla dočkat😀... a on ne a ne... potvůrka😀

danca27
5. bře 2008

wafi vydrž on půjde neboj🙂..a co sex?...to taky nepomáhá?....schody?... 😉

wafik
5. bře 2008

danca27: nic z toho... dokonce ani hamilton😝

danca27
5. bře 2008

ccc to je teda asi ti to špatně spočítali😀🙂.... ☹

pattie
5. bře 2008

Ahoj holky,
tak jen info pro všechny,které by chtěly rodit v Thomayerce v září. Dnes jsem tam volala a prvních 14 dnů v září to tam rekonstruují, tudíž nepříjímají rodičky na září ☹

wafik
5. bře 2008

danca27: kéž by, ale spočítané to je dobře... to víš, že o to se zajímali jako první😀 pravda je spíš taková, že... se šmudlovi ven prostě nechcééééé😀

danca27
5. bře 2008

pattie tak to je super alepson pro příště pro všecky maminky co tam chtějí rodit znovu🙂konečněěééééé:🙂

waf neboj vylézt musí třeba už dneska večer není ti divně třeba jinak?...

wafik
5. bře 2008

danca27: já vím, že musí - to je taky jediná jistota, kterou mi doktoři dávají😀 jinak je mi pořád stejně... žádné změny nepozoruji😀

Strana