icon

Porodnice Krnov, máte zkušenost?

zborilova1989
2. led 2016

Máte prosím někdo zkušenosti z Krnovské porodnice? Nejlépe z poslední doby, jsem sice teprve na začátku, ale ráda bych si udělala nějakou představu. děkuji za reakce

barulina
•
2. led 2016

Posledni dobou slysim jen samiu chvalu. Byvala pritelkyne od meho muze tam rodila 2012 a pohoda. Ale na fb je hodne casto nejaky clanek a jen.kladny. jukni tam jedtli nemaj stranky

zborilova1989
autor
•
2. led 2016

@barulina já právě na nějaké stránky koukala a recenze tam byly hodně dobré, ale už pár let staré tak jsem chtěla zjistit zda to platí a pokud by měl někdo přímo nějaké zkušenosti.

barulina
•
2. led 2016

@zborilova1989 ja primou ne,pouze pres tu byvalou a ta byla spokojena

sara84
•
3. led 2016

Rodila tam svagrova a byli moc spokojeni Ale z druhe strany, od lekare z fakultky z Ostravy jsem slysela, ze nejvice deti s poporodnim defektem jim jezdi prave z Krnova. Oni tam jedou hlavne prirozene porody, jenze asi obcas za kazdou cenu...

klara2016
•
23. led 2016

Ahoj chci se zeptat zda se musim zaregistrovat do porodinice kterou jsem si vybrala?

evina_plus_jedna
•
23. led 2016

Rodila jsem tam na konci roku 2011, byla jsem vcelku spokojená, chtěla jsem tedy opravdu přirozený porod, vesměs mi bylo vyhověno. U porodu byla jen PA (nemocniční)a přítel, bylo ticho, klid.
A neřekla bych, že jedou přirozené porody za každou cenu, zas tak lesanské to tam opravdu není. I mně na konci porodu vmanipulovali oxytocin, který jsem původně nechtěla a dle mého nebyl ani potřeba.
Není třeba se tam předem registrovat. Dělají i nějaké předporodní kurzy, mrkni na jejich stránky.

ireniq
•
23. led 2016

@klara2016 záleží na konkrétní porodnici, v pražských ano, mimo Prahu ne - jistě to bude na webu tvojí vybrane porodnice

klara2016
•
23. led 2016

Moc dekuji🙂)

gunna
•
27. led 2016

Rodila jsem tam před rokem. Byl to nádherný porod. Měli jsme porodní plán a dulu. Chtěla jsem přirozený porod a vyšli mi vstříc ve všem. Místní PA se ptala, jak chci rodit a sama od sebe nabídla stoličku. Většinu porodu jsme tam byli jenom s manželem a dulou, PA jenom občas přišla změřit ozvy. Po porodu nádherné klidné 2 hodiny s miminkem, bylo vše v pořádku, tak měření a vážení asi po 4 hod. I následný porod v porodnici byl moc příjemný. Měli jsme klid a zárověň jsme věděli, že když se potřebujeme na něco zeptat, personál tam je 🙂

damilinka
•
24. únor 2016

Porodila jsem teď 16.2. své první dítě v Krnově a můžu říct, že jsme byli 100% spokojeni. Porodnici máme cca 60 km od bydliště a i tak jsme neváhali. Porod proběhl přirozeně bez medikamentů, od přijetí i když nebyly ještě bolesti (prasklá voda) jsme byli s manželem. Měli jsme nadstandartní pokoj, kde jsme až do propuštění z porodnice byli s manželem. Co se týče personálu tak byli všichni do jednoho naprosto úžasní.

zborilova1989
autor
•
26. únor 2016

@damilinka moc děkuji za zkušenost. Já už jsem sice pro Krnov rozhodnutá, navíc bydlím v Bruntále, takže to je kousek, ale je fajn, když si čím dál tím více potvrzuji, že je to dobrá nemocnice a lidi jsou tam spokojení.

zborilova1989
autor
•
1. bře 2016

@damilinka Směla bych mít ještě jeden dotaz? Dali vám v Krnovské porodnici nějaké oblečení nebo něco pro vás či miminko? Na internetu to nemohu najít. Děkuji za odpověď.

evina_plus_jedna
•
1. bře 2016

@zborilova1989 ano, nocni kosile pro maminku i obleceni pro miminko podle potreby vzdy čisté dostanete.

zborilova1989
autor
•
1. bře 2016

@evina_plus_jedna moc děkuji

zora_yes
•
8. bře 2016

Já tam rodila 2013 a 2015 a super. Jela jsem z Jeseníku a jsem moc ráda. Druhý porod ještě o kapku lepšil jak první, byl kratší a víc jsem si věřila 😉 pokud by kdokoliv se chtěl na cokoliv zeptat ohledně Krnova, napište mi SZ, ráda zodpovím. Někdy se mi trochu zasteskne, že neplánujem třetí, už jen kvůli Krnovu 🙂))