icon

Porodnice Liberec. Máte zkušenost?

kaciska
20. pro 2007

Ahojky holčiny tak zakládám nové téma pro nás liberečandy,pište jaké máte zkusenosti s libereckou porodnici slyšela jsem na ní dost stížností... 😨 😨

tercina
8. črc 2010

@pikusa Děkujeme za zprávičku, tady se nám to nějak rozrodilo. Moc Mori blahopřejeme!!!!!!!

nadis.h
8. črc 2010

Holky to fakt ten dest predevcirem! 😀 tady bylo pry skoro prazdno a behem predevcerejska noci se to zaplnilo. 😀
na Mori jsem myslela. Bylo mi jasny ze urco rodi kdyz se uz neohlasila. 🙂 tak gratulka a at jsou brzy doma v poradku. 🙂

scai
8. črc 2010

@nadis.h tak to tě asi musím zklamat, ale když se ti nalejí prsa, půjde to hůř... 😠 Mě to šlo před nalitím úplně v pohodě (Baruška je fakt ale hrozný saveček) a po nalití to bylo o dost horší, ony se právě spíš víc ztratí, tím jak se to prso napne.
No ale tak přes ty kloboučky by to mělo jít! I když já i snima nějak bojovala, furt mi z toho prsa padaly...

scai
8. črc 2010

@tercina a tebe to na té přistýlce nevadilo?

hahyla
8. črc 2010

🙂 Mori taky moc , moc blahopřeju 😵 😵

chaala
8. črc 2010

Mori 🙂 , veliká gratulace ke Gábince 😵 😵 😵 Hodně zdravíčka Vám oběma.
Supr, že nemusí být v inkubátoru, když jsi měla termín až ke konci srpna. Už asi chtěla být s vámi doma, tak si pospíšila ven 🙂 .

lerak
8. črc 2010

@nadis.h hl.hodne pij a malyho davej k prsu kdyz je vzhuru co nejcasteji. Me se mliko udelalo v noci na 3.den po porodu. Prvnich par dni to vsechno bolelo, doma jsem se budila s mokrou nocni kosili, ale pak to preslo a vse se srovnalo.

lerak
8. črc 2010

@andara Jeeeezis, vona je i tady 🙂

zarzuela
8. črc 2010

😀 Mori Gratuluju ke Gábince 🙂

tercina
8. črc 2010

@scai Nene, ani mi to nepřišlo. Přišlo mi to jako úplně normální postel 🙂

tercina
8. črc 2010

@nadis.h Jak píše Scai, po nalití prsu je to ještě horší to přisátí. Malý je taky pěkný savec, ale když mám hodně nalitý prsa (třeba když spí v noci 8 hodin), tak mu to jde taky špatně přisát se. 😖 Mě to kojení taky první dny strašně bolelo, myslela jsem, že mi upadnou bradavky, ale oni si ty bradavky na to zachvilku zvyknou a bude vše ok

tercina
8. črc 2010

Mori, já taky ještě jednou gratuluji 😵
To je fakt, malá si pěkně pospíšila na ten svět, ale i když se narodila ve 34. tt, tak si myslím, že míry má teda mooooc pěkný. Kdyby se narodila v termínu, tak by to byl pěkný cvalíček 😉
Tak nabírej síly 🙂

scai
8. črc 2010

Mori taky moc gratuluji a teda míry má úplně normální! To je snad i dobře, že se naroidla dřív, to by v temrínu mohla mít 5 kilo,ne? 😀 Třeba ti ten termín špatně spočítali...

andara
8. črc 2010

@lerak 😀 ja jsem vsude 😎

aggamma
8. črc 2010

Ty jo holky chvíli tu nejsem a tady zas další mimís 😀 mori to tedy moc moc gratuluji a přeji zdravíčko vám oboum...Gábinka už se asi v bříšku nudila a nebo se chtěla podívat na svět rychleji.....tak si říkám,že bych to tady všechno možná neměla ani číst tak často abych si toho svýho mrnouska taky nějak nenaprogramovala na rychlejší tempo 🙂 A jinak všem děkuju za odpovědi na ty mé všetečky.....je fajn to vědět přímo od zdroje 🙂

aggamma
8. črc 2010

Všechny moc zdravím a mizím.....dnes jsem se poprvé probudila s oteklými kotníky tak si je jdu hodit do studené vody do lavoru.....Jinak mi připadá že mimi se začíná stáčet směrem dolů ....bolí mě kyčle a střed pánve.....anebo se to prostě jen připravuje na to co nás čeká........Tak pa všem

nadis.h
8. črc 2010

Chlapecek muj sikovny se konecne prisal krasne. Tak snad neco zpapkal a nema prazdne brisko. 🙂 jinak ma zloutenku chudak.☹ tak ho zas nemam u sebe.

nadis.h
9. črc 2010

Dobre ranko. Matky nevite jaky muze delat rozdil vazeni nahace s plinou a pak se zavinkou? Chtela jsem vedet zda neco vypije,kdyz je uz tak hezky prisaty a nebo ne. Ale nezvazila jsem ho i s tou zavinkou orientacne pred kojem. A jako nahac pred kojem mel 2860 a po koju se zavinkou 3420.

chaala
9. črc 2010

Nadi, nemám vůbec tušení. V zavince jsem Vanďu ani jednou nevážila 😒 . Snad holky budou vědět. V noci jsi psala, že jste pěkně baštili, to je paráda, že se dařilo 🙂

scai
9. črc 2010

@nadis.h to asi takhle určit nepůjde. Tak ho příště zvaž i se zavinkou před i po...

nadis.h
9. črc 2010

Jasne zvazim. Zapomnela jsem na to uz po druhe. :-P

nadis.h
9. črc 2010

V 11 uz mi pusti mazlika ze solarka. Huraaa. 🙂

aggamma
9. črc 2010

@nadis.h tak co už máš miláčka u sebe? Tak moc vám závidím,že už jste spolu.....já si jen užívám toho mrnouska co mě nádherně žďuchá zevnitř a šíleně se na něj už těším.....

chaala
9. črc 2010

Nadi, obě moje děti měly taky žloutenku. Nemusely na solárko, jen si nás nechali v porodce o den déle. U Lukyho jsme si po narození s manželem říkali, jakou má krásnou barvu...jako opálený. No a ona to byla ta žloutenka 😀
Tak si s Kájuškou hezky užívej 🙂
Aggamma, taky to už máš za chvilenku a budeš mít mimíska v náručí 🙂 Uteče to hrozně rychle.

hahyla
9. črc 2010

Ahoj holky, prosím Vás kolik platí manžel u porodu ? Já jen kolik si asi máme vzít peněz ,až pojedem do porodnice. A to na pokojích není sprcháč a wc ? To to je někde na chodbě?

nadis.h
9. črc 2010

Aggi uzivej si to. Ja jsem stastna,ze mam Kaju vedle sebe uz,ale prece jen budu hodne vzpominat kdyz byl jeste v brisku. 🙂 mela jsem hezke tehu.

Chaali u nas dobry. Vubec to od vcera nestouplo. Zitra kontrolni odber tak se modlim at je to v poradku.

Hahy za muze platite 300 a vezmete to akorat. A wc + koupelka jsou vzdy k pokoji. Neni spolecna jen 1 pro vsechny. Jen nevyhoda treba toho pokoje kde jsem. Jsou tu 2 pokoje se spolecnou koupelkou a Wc. Takze na 7 lidi 1 Wc a 2 sprchy. Jinak co jsem koukala je to rozdelene ty ostatni pokoje.

zarzuela
9. črc 2010

Aggi presne jak říká nadis, pak budou chvilky kdy budeš ráda vzpomínat když když byl ještě v bříšku. Užívej si každý chviličky těhu dokud můžeš 🙂

hahyla
9. črc 2010

@nadis.h Moc děkuji za info . Nadi a jak dlouho se asi zůstává v porodnici?

tercina
9. črc 2010

@aggamma Ahojky, já jsem byla oteklá tak od 31 tt. Byl to děs, byla jsem jak příšera 😀 Kotníky jsem vůbec neměla 😀 Jediný do mě pomáhalo byly nohy nahoře a studenější sprcha

nadis.h
9. črc 2010

Hahy prvoraodicky 5 dni a vicerod 4 dny. Nepocitaji den porodu. A musi byt vse Ok. Jsou tu detske dr a pro zensky dr zvlast a tak se musi shodnout ze se muze jit.

Strana