Porodnice Liberec. Máte zkušenost?
Ahojky holčiny tak zakládám nové téma pro nás liberečandy,pište jaké máte zkusenosti s libereckou porodnici slyšela jsem na ní dost stížností... 😨 😨
Jo kdyby bylo jak dneska tak by to bylo prima. Nechápu. Nejdřív to vypadá na konec světa a dnes toto.Holky já jsem zvědavá na tu středu kolik Kája bude mít. 😅
@nadis.h nemachruj se spaním 😀 😀 😀 to my to máme pořád co dvě hodiny chjooooo hoď sem recept jak na to 😀
Teda s tou matrací to je taky mazec, já objednávala před půl rokem z Jelínka stála nás asi 25tis, ještě k tomu atipický rozměr 200X230 ale do týdne jsme ji měli doma a bez problémů. To jsou Dormeáci pěkní šmejdi že jim to tak trvá
Zarzi ani mi nemluv!! Všude hlásaj jak to super firma a ono tohle!! 🙄 Kdybychom to věděli tak jí jedeme někam koupit do krámu.
No s tím spaním. 😀 Já nevím co dělám. Prostě mám hodné dítě. 😀 Nevím jestli to dělá kojení že pak nemá hlad? Já ho nakojím před koupáním a pak tak nějak 2 hodinky necelé zase a jde spát a spí.
No uvidím jestli se spánek zlepší, je fakt že už 3 den má aspon jedno spaní 3 hodinový, dali jsme postýlku těsně k naší posteli a i ji snížili na úroveň naší postele a asi to je lepší trošku. Jenže další problém je, že se Domča v postýlce strašně točí a rotuje kolem dokola a to ho budí, alle nějak nevím jak tomu zabránit, budu mu muset asi dát spací pytel. akorát cojsem koupila 70cm tak mu je malý chjo ale v pondělí ve špáru koupím kdyžtak větší.
zarzi i v Pompu v tescu mají hezký pytel na spaní.Více velikostí.I tak veliký že jsem říkala že je pro dospělé.. 😀
Nadi, díky za foky Kačenky...je to krásná beruška 😵 😵 😵 A co Aggi?Všechno v pohodě?
Lucko, ty míry Lucinky mi vždycky vyrazí dech...my jsme skoro o 5měsíců starší a na Lucinku nemáme. Takovou váhu měl náš Luky na roce. A už jí zase chutnají příkrmy?Myslím, že jsi psala, že je začala nějak odmítat.
Hahy, to s tou Naďou je fakt dobrý 🙂 Takhle se náhodně poznat.
holky byla jsem v Globu a v lekárně se šla zvážit s Kájou a bez něho. 😲 A rozdíl dělal 7300 gr.. 😀 jako vím že něco je oblečení, ale stejně mi to příjde dost na necelé 3 měsíce. 🤐
to mi přijde dost za ty activ baby , teď mají do 12.10. v hyperalbertu akci za 599,- 186kusů.
Zarzi no jedny vychazi tak na 330. Jako drahy jsou to jo. Ale co bychom pro ty detsky prdelky neudelaly.😀 ja zkoupila vse mozne a udala vsechny mozny slevove kuponky tak jsem to mela o 400 lacinejsi cely nakup. To my vzdy udela radost. 😀
Luci no jsem fakt zvedava na vahu u dr pristi tyden. :-O
ja mam tim padem plus minus jeste necelych 5 kg nahore jak pred tehu. Celkove mam dole 12kg od porodu.
ahoj holky! už jsem doma z Moravy, ale nějak nestíhám. Baruška vyžaduje mou stálou pozornost, do toho jsem zavařovala jablka pro ní, pak zamrazovala zeleninu a nic jiného jsem nějak nezvládala
zkusím vás dočíst, ale asi až zítra. jsem mrtvá a jdu spát ☹
Vypila jsem ted sklenici burčáku, u tohop žehlila a nějak mě dorazil
jé aggi porodila? Furt nemám čas dočíst, ale jdu mrknout zdanajdu fotku 😀
Takže moc moc gratuluji!
už jsem koukala! Krásná holčička!
@hahyla no tak to nemáš co obdivovat, mám první dítě a i tak jsem to včera nestíhala dělat, protože malá mě taky nějak začala potřebovat 😀 se třemi dětma, to chápu že bys to nezvládla. teď koukám, že ty dvě už josu velké. No ale to je jedno 😀 To jsou asi zase jiné starosti,co?
@scai no ty obě už jsou hodně velké a taky hodně pomáhají ,asi proto jsme si malou naučili tak truchu na chování, a hlavně jeto naše vymodlená holčička a tak jsme se ze začátku předháněli kdo jí bude chovat ,no ono se vlastně předháníme do dnes ,jen když brečí tak to zůstane na mámě 🙂
Ahojky. Ja jedu do mesta koupit neco tepleho na spani Kajovi. Spi v body,overalu,pytli,perine a stejne je ledovej.
Hahy tn jsi se mela ozvat.🙂)
Čau holky, tak jsem si vše dočetla, jsme u rodičů - přijela mi švagrová s raubířem a miminkem v bříšku 🙂
Teda, to se ale Kačenka povedla - už se těším, až mezi nás příjde na nějaký srazík 🙂
Včera jsme byli na očkování a paní Dr. nás zvážila - v 5,5 měsících má Peťulka 7,3 Kg a 70 cm 😀
Už se těším na srazík

Ahoooojte holky,
srazík by byl fajn, pokud teda bude nějak příznivý počas. dneska jsem byla s Domískem na kontrole na Hexe a Sinflu tak snad to bude vše ok. Váží už 7,790g a měří 71cm prďolka můj malej.