icon

Porodnice v Českém Krumlově. Máte zkušenosti?

evkahornova
13. únor 2008

Ahoj všechny maminky i nastávající maminky.Založila jsem toto téma, protože jsem rozhodnutá rodit v porodnici v Českém Krumlově, i přesto, že jsem přímo z Č.Budějovic, ale slýchávám nespokojenost ze strany rodiček, které tam již rodily a hlavně po včerejší prohlídce porodnice v Č.Bud., kdy porodní asistentka mně div neseřvala, že chci mít manžela u porodu, jsem rozhodnutá prostě na 100% pro Krumlov.Jen bych ráda, abyste mi sem prosím napsaly nějaké Vaše zkušenosti a poznatky z porodnice v Č.krumlově.Děkuji mnohokrát.

panterka
3. dub 2008

ahoj Gabi 😉 díky 🙂 jsem fakt ráda, že to celkem utíká 🙂 s Hynečkem jsem v týhle době byla už týden v nemocnici 😉

gabcos
3. dub 2008

no vidíš, to Jáchymka si v bříšku užiješ o mnoho týdnu déle...🙂 Věřím, že vydržíš až do konce - 38 -40. týden....🙂 🙂

panterka
3. dub 2008

GAbi, kdybych měla přenáše, tak by mě trefilo 😀 po 14.5. dělám vše, abych porodila 😀

gabcos
3. dub 2008

já taky nechtěla za boha přenášet a vidíš jak jsem dopadla...🙂 🙂 ale aspoň byla Emmi tříkilová, kdybych ji porodila 14 dní před termínem jak jsem taky chtěla, tak měla tak min. o půl kila méně a byl by to ještě větší drobeček...🙂 🙂

tak uvidíš, jak dopadneš ty...🙂

panterka
3. dub 2008

mě by spíš pak štvalo, že jsem takovou dobu ležela, abych neporodila dřív a pak bych měla přenášet 😅 a jak byla Emmi velká podle utz?

jck
3. dub 2008

Ahoj holky, jak se máte? 🙂

panter...jak je na druhým konci Krumlova 😀

panterka
3. dub 2008

ahoj jck 😉 myslím, že počasí není o moc lepší než u vás, ale jinak ležíme, ležíme 😅

gabcos
3. dub 2008

no mě dělali UTZ až když jsem přenášela, asi 2.den...kvůli tomu špatnému monitoru, a to byla porodní váha podle odhadu taky 3 200 g, takže se trefili, Emmi měla 3 105 g....🙂

panterka
3. dub 2008

Gabi, a to Ti ho dělal Kloss?

jck
3. dub 2008

už máš krásný 32tt, letí to jak blázen 🙂
mě je z toho až někdy smutno, když vidím Natálu jak to všechno letí 😀 cení na mě ty svoje dva zuby a je hrozně protivná 😀

panterka
3. dub 2008

jck, a kdy uvažujete o druhým?

gabcos
3. dub 2008

nee, nějaká doktorka, slovenka, jméno nevím... 🙂

jck
3. dub 2008

ahoj gábi 🙂

panter...já bych chtěla jít alespoň na rok do práce a pak....se uvidí... 😉 😉 práci mi drží 3 roky tak proto 🙂

gabi...dr. Římanová

gabcos
3. dub 2008

ahojky jck...🙂

taky bych se chtěla vráti do práce a pak mít teprve druhý,ale manžel to vidí jinak, on by druhé nejraději hnedka... 😀 😀

jck
3. dub 2008

gabi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 já bych to asi nezvládla, hned druhý, chci si děti užít když jsou malinký (i když jsem už teď někdy na nerv 😉 ) a za tři, čtyři roky bude Natálka ve školce tak bude na druhý čas 🙂

panterka
3. dub 2008

GAbi, to je TM odvážnej 😀 já bych do toho teda tak brzo nešla 😀 asi jsem holt měkká 😅

panterka
3. dub 2008

jck, moje řeč 😀 navíc, když si představím tyhle problémy v těhu a třeba dítě, kterýmu nejsou ani dva roky, tak to si faaakt nedokážu představit

gabcos
3. dub 2008

já taky druhý takhle brzo nechci...vidím to stejně jako vy, tak až za 3-4 roky... 🙂 🙂
Teď bych to vůbec nezvládala, dává mi zabrat jedná cácorka, natož mít hned dvě....

panterka
3. dub 2008

jck, a přesně jak to říkáš, chci si je užít 😵 a navíc nechci, aby mi vyrostly najednou... to by pak bylo takový prázdno

jck
3. dub 2008

gabi...nevíš náhodou...někde v ulici, když se jede ze Senovážnýho k Prioru (hned ta ulice jak je ta střední škola po ty pozemní stavby) by měl být sekáč, prý tam mají super věcičky, hodně Nextu a tak, ale nevím kde to tam přesně je a jestli kamarádka dobře pochopila známou co jí to říkala 😅 kámoška se v Bud. moc nevyzná a jak mi to vysvětlovala tak jsem z toho mimo, nevíš náhodou jestli tam fakt něco je?
Děkuji

jck
3. dub 2008

hhhtzgdýžfrlifýřdexwčrfí
to vám píše Natálka

panterka
3. dub 2008

ahoj Natálko 😀

gabcos
3. dub 2008

jck, tak to nevím, Next miluji, takže kdybych věděla kde to je, hned tam vyrazím...🙂 já si objednala hodně voblečku z NEXT z MMB a MMA...ale až půjdu kočíkovat, mrknu po tom...🙂 🙂

jck
3. dub 2008

gabi...tak mi tam koukni a pak dej vědět, děkuji
Já mám taky věci z MMB, ale aukce to je opravdu "voříšek" pokaždý když už to vypadá, že je to moje, tak mi to někdo vyfoukne 😠 musím to vychytat 😀
Jinak co vím, tak tam za tou aut.zastávkou dělali razítka, tak by to mělo být asi někde tam

panter...zaparkovala jsem Natálu do postýlky aby se uklidnila, teď mi asi s dudlákem v puse nadává 😀 😀

dneska jdeme ven, babi přijede busem, jde k doktoru, tak jí půjdeme naproti a pak si někde dáme kavčo a sunar a půjdeme zpátky domů 🙂 doufám,že nezačne pršet 😅

jck
3. dub 2008

holky mějte se krásně, já jdu ňák spacifikovat toho mojeho křiklouna 😀

panterka
3. dub 2008

jck, papáááááááá 😉 trochu vysvituje sluníčko, tak si to užijte 😉
GAbi, a kde vy vlastně v budějkách bydlíte?

gabcos
3. dub 2008

byla jsem kojit, teď mám Emmi u sebe...🙂

bydlíme kousek od polikliniky sever, kde přesně sem veřejně psát nechci, chápeš, ne?? 🙂

panterka
3. dub 2008

to je jasný, já se tam stejně nevyznám, mě jen zajímalo, ve který části 😉 já tam chodí na kožní k vaníčkovi 🙂

panterka
3. dub 2008

ahoj Terko, tak koukám, že už máte doma lehátko 😉

krista
3. dub 2008

Ahojky, já se dneska z malý picnu, vždycky spí 45 minut nakojim jí, pak jí dvě hodiny uspávám a za 45 minut je vzhůru, teď zase pořád řve jako kdybych neměla mlíko nebo co 😲 Dám jí najíst, usne za 5 minut řve, dám jí dudlík tak cumlá jako by se měla zalykat, nechápu to, přitom mlíko mi teče až moc 😒

Strana