icon

Registrace Podolí. Čím to, že jsou neustále volné termíny?

cotty
1. črc 2021

Ahoj, neda mi to, abych se nezeptala prazskych holcin a zen. Kazdy jiny rok byl problem registrovat se do Podoli a letos maji prakticky neustale volne kapacity (alespon podle registracniho webu). Netusite, co se stalo? Cim to, ze nastal takovy obrat?

pampeliska1313
1. črc 2021

Asi záleží jak kdo.. já se zaregistrovala na poprvé na tenhle měsíc a známá měla problém se už dostat na září tohohle roku.. gynekolog mi říkal, že jsou tady už jiní doktoři, že oni pomalu na rodičky šišlali a teď je to jiný, ne špatný, ale jiný. Ale to je o lidech obecně. Jinak mě nic nenapadá. Pořád je to, myslím, jedna z těch lepších porodnic (aspoň vybavením) Zatím jediný negativum vidím v tom, že je to tady výlet na celej den, i když jde člověk jen na monitor a do poradny, protože je tu věčně nápor.

lenka421
1. črc 2021

@cotty Taky jsem nad tim premyslela a osobne si myslim ze je to tim, ze uz neni v Praze top jen Podoli a Apolinar, ale hodne dalsich porodnic se ted najednou zvedlo a mnoho mych kamaradek chodi rodit i tam, kdyz to maji bliz - treba Motol, Bulovka. Takze se to vic rozprostre.

cila9
1. črc 2021

@cotty před rokem jsem se registrovala a zkoušela to neúspěšně čtyři dny. Vyprdla jsem se na to a vybrala Příbram a jsem maximálně spokojená maminka roční zdravé holčičky. Ne, že by v Podolí dopadl porod špatně, je ale fakt, že mě i gynekoložka po porodu řekla,že v Praze by mě už dávno poslali na akutní císař(špatná poloha plodu).