Registrace Podolí. Čím to, že jsou neustále volné termíny?
Ahoj, neda mi to, abych se nezeptala prazskych holcin a zen. Kazdy jiny rok byl problem registrovat se do Podoli a letos maji prakticky neustale volne kapacity (alespon podle registracniho webu). Netusite, co se stalo? Cim to, ze nastal takovy obrat?
@cotty před rokem jsem se registrovala a zkoušela to neúspěšně čtyři dny. Vyprdla jsem se na to a vybrala Příbram a jsem maximálně spokojená maminka roční zdravé holčičky. Ne, že by v Podolí dopadl porod špatně, je ale fakt, že mě i gynekoložka po porodu řekla,že v Praze by mě už dávno poslali na akutní císař(špatná poloha plodu).

Asi záleží jak kdo.. já se zaregistrovala na poprvé na tenhle měsíc a známá měla problém se už dostat na září tohohle roku.. gynekolog mi říkal, že jsou tady už jiní doktoři, že oni pomalu na rodičky šišlali a teď je to jiný, ne špatný, ale jiný. Ale to je o lidech obecně. Jinak mě nic nenapadá. Pořád je to, myslím, jedna z těch lepších porodnic (aspoň vybavením) Zatím jediný negativum vidím v tom, že je to tady výlet na celej den, i když jde člověk jen na monitor a do poradny, protože je tu věčně nápor.