Rychlá anketa: Rodit v Podolí nebo Krči? Děkuji 🙂
Rozhoduji ktera porodnice..
ja idem do Podoli.. ale divam sa na Tvoj termin, ze si uz v 35.tt, tak na Podoli je urcite neskoro, pokial tam nie si registrovana. Tam sa registruje 14+0 tt. 😉
Já taky vybírala mezi Krčí a Podolí a ačkoli nám na nedonošeneckém v krči pracuje teta rozhodla jsem se pro Podolí a byla jsem spokojná (rozhodla jsem se jen z duvodu porodních boxu pro každou rodičku zvlášt, kde muže být muž taky od začátku porodu). Nicméně potvrzuji, že je tam narváno, první porod jsem měla vyvolávaný a kdybych porodila o hodinu později tak nemám místo na klasickém oddělení šestinedělí, ale musela bych ležet na rizikovém a detátko u sester(první noc), takže místo mě tam šla maminka co porodila později. Podruhé jsem měla rodit na přípravně, protože jsem měla rozjetý porod a oni měli plné boxy. naštěstí nějaký skvělý doktor usoudil, že to bude rychlé-což bylo a že nejspíš stihnu porodit dřív než pani, předemnou, kterou umístnili na poslední sál asi 10 minut předemnou a neměla kontrakce, jen prasklou vodu. já do 20minut porodila, pak mě tam nechali užívat si ty 2 hodinky klidu s mužem a synem a paknás vystřídala zase pani co pořád neměla kontrakce. Jinak na přípravně byla jen stará tvrdá nemocničná postel-taková ta tvrdá matrace potažená nějakých plastovým ubrusem, fakt si nevím představit, že bych tam rodila.
Já jsem registrovaná v Krči. Také jsem uvažovala nad Podolím, ale Krč mám blíž od domu a řekla jsem si, že ono stejně vždycky záleží na koho člověk narazí. Navíc jsou v krči mufloni, to je výrazné plus 😀
Ahoj,taky asi půjdu do Krče,mám sice blíž Podolí nebo Apolináře,ale radši bych to mela klidnější a min lidi,navíc do února ma byt větší rekonstrukce tak doufám ze budu v novem,jinak zatím jsem tam byla vloni na kyretazi a všichni byli moc hodní a míli,a bylo tam fakt poloprazdno a výhled na muflony 🙂 a co jsem se ptala gyndarky,tak prý se to tam ted zlepšilo,vede to nějaký mladý doktor. Tak doufám ze nám sem pak maminky dají čerstvé si informace,mějte se fajn
Krč 🙂
já si myslim, že hodně záleží na koho člověk narazí. U prvního dítěte mi kamarádka z vlastní zkušennosti doporučila krč. Vzhledem k tomu, že rodila dva měsíce přede mnou jsem si řekla, že čerstvá zkušennost je fajn a když tam mají tu nej jipku pro novorozence, že to bude bezpečné i kdyby náhodou přisly komplikace......mno....jipku jsme nakonec potřebovali, ale jen díky přístupu a neschopnosti porodníka. Za mě Krč propadla na celé čáře. Jak moc zlé to bylo jsem si uvědomila až o pár let později, při druhém porodu v jiné porodnici
Já si vybrala Podolí a jsem zvědavá do krce bych nešla už z důvodu, že jsem tam pracovala a vím jak to chodí. Arogantní personál a jediná 1/4 lidi z celého odd. Příjemní. Kamarádka tam rodila a říkála, že už nikdy
Prvni mimi jsem rodila v Podoli,ted cekame druhy-termin v prosinci a zase Podoli. 😉
Za mě Podolí, sama jsem tam rodila a mám dobrou zkušennost 🙂
2x jsem rodila v Podolí a nemohla jsem si stěžovat

Ahoj, já mám tedy teprve před porodem, ale půjdu do Krče. Poradila mi ji kamarádka - zdravotnice. Řekla mi, že v Podolí jsou sice lépe vybavení, ale zas je to tam jak továrna na mimina, žádný osobní přístup. Krč prý má trochu horší vybavení, ale zas tam prý kladou důraz na ten přístup. Kvalita péče je prý srovnatelná. Navíc jsem koukala, že Krč má titul Baby friendly hospital a prý si i dávají pozor, aby jim ten titul zůstal. Teď jsem ale trošku nervózní, protože v Krči během září rekonstruují porodní sály a já mám rodit na začátku října... Tak snad to stihnou 🙂