Vaše zkušenosti s porodnicí Česká Lípa?

honeymom
23. bře 2016

Dobrý den,
čekám miminko. Jsem sice z Prahy, ale manžel odjíždí v době porodu služebně pryč (voják), takže bych v době porodu a 2měs.po něm byla na vše úplně sama, manželovi rodiče v již.čechách. Proto bych raději rodila v Lípě, abych pak mohla být u rodičů, měla trochu podpory a pomoci, než se mi muž vrátí.
Jak jste byli spokojené s přístupem lékařů, sester a dětským personálem? Chci rodit bez léků, sedativ, pokud bude vše vpořádku přirozeně v poloze, která mi bude nejvíce vyhovovat. Dcerku chci mít celou dobu nepřetržitě u sebe hned po porodu 24hod denně, pokud budeme obě vpořádku.. Nechci zbytečná měření (natahování), očkování, píchání, vykapávání, okoupání miminka, mazání chemií typu Hipp, sudocream, johnsons mydla aj. chemie. Nechat dotepat pupečník, miminko na nahé tělo, kojit bez dokrmu sester(jak je ještě někde zvykem). Nechat pupečník přirozeně odpadnout. Jaká je podpora lakt.poradkyň? Mám ploché drobné bradavky, takže čekám, že start bude náročnější. Lze používat látkové plenky již v porodnici? Aj.
Děkuji za recenze a rady☺

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru